Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 6. november 2011

Teletubbies-landSå springer jeg lige fra Eyesore til smuk Landart.....hviket jeg absolut er meget mere tilpas med.

I lørdags var jeg en tur i Telletubbies-land.........eller sådan virkede det næsten - og jeg ved at havde min niece på tre været med, så ville hun have forventet at møde Laa-Laa og hele det glade Telletubbies slæng der midt i bakkerne.

Jeg er kørt forbi denne,  vel nok danmark smukkeste rundkørsel mange, mange  gange og har nydt synet af de smukke runde bløde bakker - men i går var første gang jeg tvang bilen ind til siden for selv at vandre lidt rundt på kunstværket. Jeg vil dog sige at jeg ikke gik helt ud midt i den dobbeltsporede rundkørsel men holdt mig til det bløde bakkelandskab øst for rundkørslen. Det skal hertil siges at min mor benyttede pausen til at tage en mundfuld frisk luft og min søster stod med et stort smil på og rystede på hovedet mens jeg vandrede lidt op og ned - sammen havde vi nemlig et festligt ærinde i denne min "barndoms by" :0)
 
Jeg er sikker på at der er mange af jer der ved hvor i landet netop denne rundkørsel ligger, da flere af jer ganske givet er kørt igennem og måske også har kommenteret på de bløde bakker. Den smukke rustne skulptur hedder "North Star" så meget ved jeg, men hvad ellers historien bag den er kan jeg desværre ikke byde ind med. Måske der er nogen der ved noget ????
 
Billedet her af rundkørslen set fra oven er lånt på nettet.
 

22 kommentarer:

 1. Vilka underbart söta backar. Jag tänker precis som du osökt på Teletubbies ;-)

  Hälsar Åsa

  SvarSlet
 2. Nå hvor skønt. Jeg elsker land-art, også den mindre formelle som børn og finurlige voksne giver sig af med.

  SvarSlet
 3. Sikke dog en smuk og original rundkørsel med omegn!

  Enkelte rundkørsler er gabende kedsomlige men af og til støder man på både nogle som er smukke og opfindsomme, og hvorfor ikke også bruge sådan en lille cirkel til noget smukt, når vi nu alligevel skal rundt om den.

  Tog I ikke et par ekstra runder i denne "round-about" (på godt dansk!!), nu I alligevel var der?? Jeg har absolut ingen idé om hvor i landet vi befinder os, men mon ikke du afslører det??

  SvarSlet
 4. Jeg ved heller ikke, hvor det er henne, men jeg er nysgerrig efter at finde ud af det. Det ser flot ud.
  Kom nu ud med sproget Dorthe :-)

  SvarSlet
 5. Hej Frøken Solhat. Jeg gætter på, at det er ved Aabybro?

  SvarSlet
 6. Meget anderledes udsmykning ved en rundkørsel end de sædvanlige mere eller mindre kedelige, der er mange steder. Det er faktisk ret flot, det du viser, også set fra oven :-)Jeg har aldrig været på det sted, for det kan man da ikke andet end bemærke :-)

  Vi skal dog ikke klage over rundkørslerne her i Billund, mange af dem er plantet til med blomster eller smukke buske og træer :-)

  SvarSlet
 7. Øj hver er det flot, jeg bliver så glad når kommunerne har investeret i en oplevelse til borgerne:)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det dog smukt ud.
  Jeg aner ikke hvor i landet det ligger.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud... det kunne andre lære lidt af :) Anne Gine

  SvarSlet
 10. Det var da en fed ide´til noget så kedeligt som en rundkørsel... med risiko for at stjæle bilisternes opmærksomhed. Jeg ved heller ikke hvor den er - men ville da gerne "give et par omgange" der..

  SvarSlet
 11. Wow, det er flot - glæder mig til at høre, hvor det dog er.

  SvarSlet
 12. Otroligt häftigt!!! Jag vill dit!
  Ha det fint,
  Charlotta

  SvarSlet
 13. Flot rundkørsel, der kan man godt tage et par runder, for at få det hele med.
  Jeg har heller ingen anelse om hvor den ligger, men glæder mig til at få det opklaret.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 14. Hvor er det genialt fundet på, sikke en oplevelse....gad vide om jeg kunne koncentrere mig om kørslen hvis jeg kom forbi.
  Hvor er vi henne?
  Kh Helle

  SvarSlet
 15. Goggle is my best friend.

  Bortset fra at man så også får historien om hvordan hele kunststykket blev sprøjtet med giftstads mod bjørneklo - i stedet for at blive håndluget for lidt mælkebøtter. Tja... Der må vi over og op - gad vist om man kan pukkelpiste, hvis/når vi får sne (altså ik' liiige mig, vel). Det går sikkert ikke ned af, så det skal være trukket pukkelpist.

  Jeg vrøvler, derfor jeg går i seng :)

  SvarSlet
 16. Ja er den ikke fantastisk.......afsløringen falder først i morgen så I må sove lidt på den ;0)

  Anne Mette - google er ikke så tosset......historien om gift der fejlagtig blev sprøjtet ud fik jeg godt af nogle af de lokale gæster til fødselsdagen i går.......ikke just heldigt ;0(

  SvarSlet
 17. ....og pukkelpist......jeg er med ;0)

  SvarSlet
 18. Hvor ser det smukt og teletubbiet ud, af en rundkørsel at være :-)
  Jeg er også nysgerrig hvor det er.

  SvarSlet
 19. Annorlunda "rondell", som vi säger i Sverige. Väldigt intressant skapelse och North Star är kronan på verket! Min närmaste rondell har också böljande kullar med gräs av - plast! Huh!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 20. Nemlig så - Denne smukke rundkørsel ligger ved Aabybro i Jammerbugt Kommune. Kommer man fra Ålborg siden er det den første rundkørsel man møder i byens sydlige ende.

  Jeg vil tro at rigtig mange af jer der har været i Blokhus - Hune - Grønhøj - Løkken eller omegn er kørt igennem den - i alletilfælde hvis I er kommet syd fra ;0)

  Men uanset så kan jeg anbefale en strækkeben pause der næste gang i kommer på de kanter ;0)

  SvarSlet
 21. Smukt og skønt. Jeg må vist snart en tur til Jylland :-). Nordstjernen er skabt af kunstneren Kurt Tegtmeier, som bestemt ikke er uinteressant. Se evt.mere på hans hjemmeside: (http://www.kurttegtmeier.dk/forside.htm) og på kunst.dk: (http://www.kunstdk.dk/kunstner/kurt_tegtmeier/vaerker/aabybro-landart-nordstjernen)

  Og, har du lyst til mere drive in kunst, så har dr en guide her : http://www.dr.dk/NR/rdonlyres/064B1551-5B39-4E3E-B6D5-4E5BF49CA5EC/364671/kort30okt.swf

  Sorry, kunsthistorikeren kunne ikke dy sig :-)

  Ha´en god aften - og tak for stafetten (den svenske) ;-)
  Birgitte

  SvarSlet
 22. Birgitte du kommer bare.......nu har jeg ikke længer noget at skjule ;0)

  Tusind tak for linkene.....dem vil jeg bestemt kigge nærmere på søde.......tænkte nok du kunne komme med nogle input ;0)

  .....and of course - no doubt in my heart ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...