Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 19. november 2011

TJEK........så blev det gjort.

 
 Ingen solstrejf her i landsdelen i dag...........men tørvejr, lysegråt og 11-12 grader. I mellem fodbold og kørsel til og fra  biograf  fik jeg gjort holdt et par steder, hvor jeg af erfaring ved der kan findes lige det jeg søger. Èt sted blev det til mos og et andet sted fyr- og lærkekogler......der blev lynhurtigt samlet lidt, hvorefter turen gik videre......ikke tid til den store skovtur desværre, det må vente til en anden god gang.

Jeg fik købt lidt gran og juletulipaner også, så fars gravsted også lige kunne blive shinet lidt op her i november mørket. Hjemme igen blev det til en hurtig tur i haven........ikke det store, men skønt at sidde der i nydningen med lys i lanternerne og se dagen gå på hæld.22 kommentarer:

 1. Det lyder som om du havde fortjent, at sidde stille der i nydningen et øjeblik, ovenpå sådan en travl dag.
  Det ser virkelig hyggeligt ud. Hvor er krukken med 'sølv'-hjertet sød :-)

  SvarSlet
 2. Orv hvor ser det godt ud med mos i den store potte dér - hurtig og billig pynt der ligner en million - den ide snupper jeg - tak for det - hi hi

  SvarSlet
 3. Så fint det var på bildene dine, ha en fin lørdags kveld, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlet
 4. Så fint du har pyntet:) Det må da være godt å sette seg ned og nyte den stemningen der:) Ha en masse god helg:) Klem

  SvarSlet
 5. Det ser smukt ud Dorthe, godt du lige fik lidt tid til at nyde det.

  SvarSlet
 6. Jeg nåede også lige en superhurtig tur i skoven - for at hente mos til julemarkedet. Det med den lange tur har vi tilgode, men lidt har vel også ret :-). Jeg suger til mig af dine gode ideer. Du har lige det rette touch ;-).

  Ha´en god søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe.
  Jeg holder så meget af dine små tableauer, der er sådan en feriehus stemning med rest af sommerens varme over det idag, måske især pga. artiskokkerne, de er måske fra egen have ?
  Henrik

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare tjekket ud, Dorthe.
  Hvad søren er det for en sølvagtigt/farvet plante du har i potten med hjertet - den er bare elegant.
  Mos i det store trækar - uummmhh love it ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. Det ser hyggeligt ud :-)
  Jeg begynder da snart at føle mig helt bagefter med alle de fine dekorationer og opstillinger jeg ser rundt omkring på bloggene ;-)

  SvarSlet
 10. Tak Hanne.....lidt nydning og en masse streger på to do listen.... det var ikke så ringe endda.

  -----

  Sussi.....du stjæler bare det er det ideerne er her til ;0) Man får helt lyst til at lægge sig på mosbunden og kigge op i himlen.

  -----

  Tak og i lige måde Lisbeth ;0)

  -----

  Sødete Linda.....ja det var dejligt med et lille pusterum....desværre er dagene jo så korte så det er med at nyde mens man kan ;0)

  -----

  Tak Lisbeth.....og så var det jo ikke en gang koldt ;0)

  -----

  Birgitte......jeg suger bare igen ;0) Ja en sprint i ny og næ kan gøre underværker......og tid til skovens stille dybe ro skal nok komme igen ;0)

  -----

  Henrik *SMILER* ville sådan ønske jeg kunne sige det er egen avl.....men ak - mine gik i råd SUK. Disse artiskokker stammer fra købmandens grøntsagsdisk. Vejret var mildt og kunne måske snige sig lidt hen ad sommerhus stemningsvejr i dag.....men ikke helt ;0)

  -----

  Søde Helle ja er den ikke bare skøn.....så den hos en af mine svenske blog venner tidliger på efteråret og så pludselig stod den der henne i blomster udsalget hos min lokale købmand - spørg om jeg blev glad :0)

  Det er en Corokia Cotoneaster der er bundet op som et lille træ......den har nogle fantastisk smukke bitte små blade der er grønne på den ene side og nærmest sølv på den anden - købte faktisk to.....så nu er der en ude og en inde ;0)

  -----

  SvarSlet
 11. Tak Vivi.....ja det er ved at snige sig ind på os - det med at hygge i krogene ;0)

  SvarSlet
 12. Den Corokia Cotoneaster er jeg da også helt vild med. Endnu en to-have- ting. Aner snart ikke, hvor jeg skal gøre af det - men har jo lært af Claus Dalby at tingene kan skrues ned. Så det blir' det til.

  SvarSlet
 13. Det oser bare ren hygge. Dejligt :-)

  SvarSlet
 14. Hej Dorthe. Det ser bare rigtig tjekket og hyggeligt ud. Artiskokkerne er en rigtig sød idé, den idé vil jeg gerne "snuppe". Også en rigtig god idé med mos under dit træ. Jeg håber, du nyder det rigtig meget!

  SvarSlet
 15. bente ....den er altså også bare super flot med sit sølvskær.....og ja der må skrues ;0)

  ------

  Ina.....det er hygge vi har brug for i den kommende tid ;0)

  -----

  Birgitte.....det gør jeg kan du tro ;0)

  SvarSlet
 16. Vad fint du gjort :-)
  KRAM från en 'Plantskalle' hi hi

  SvarSlet
 17. Hvor ser det hyggeligt ud, det begynder så småt at krible i fingrene for at julepynte lidt udenfor.
  Den der corokia cotoneaster er da bare skøn.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 18. :0) Tak

  ja den er virkelig smuk......er spændt på om den vil overleve og måske enda blive højere hvis jeg binder den op igen :0)

  SvarSlet
 19. Dejligt når man får pyntet op udenfor i det kolde novembermørke..Det lyser op og er så hyggeligt..
  Glæder mig til at komme igang herhjemme..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 20. Kære Dorthe, det er altid så dejligt når man kan sætte flueben ved nogle gøremål. Du har altid så hyggelige opstillinger, gid det var hos mig. Jeg synes at jeg er bagud med efterårsoprydningen, men det er min egen skyld for jeg ville til julemarked i Haveselskabets have og så blev det jo ikke til noget herhjemme:D Knus

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...