Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 26. november 2011

Julehygge på Vitskøl Kloster.
Jeg nåede det - julemarkedet blev presset ind i kalenderen selv om programmet igen i dag har været en smule stramt.

Det gik langsomt op for mig, at ikke én eneste af de i alt tolv adventsgaver var i hus. Derfor var jeg nødsaget til at drage til staden først på dagen, for at gøre lidt småhandel i julemandens tjeneste.

Senere stod den igen på et par hyggelige timer i hallen hvor der blev heppet på Simons fodboldhold. Desværre var solen og den nogenlunde lyse himmel forsvundet som dug for solen da jeg endelig kom ud fra hallens indre og i stedet havde regn og rusk taget over. Med kraftig sidevind bestemte jeg mig for at det var nu eller aldrig, så bilen slog et slag nordpå  til Julemarkedet på Vitskøl Kloster ved Ranum.

Her var det gamle kirkerum, de lange gange og små rum omdannet til et super hyggeligt julemarked med alt hvad hjertet kunne begære af julestads, kunsthåndværk, brugskunst, julelækkerier m.m. 

Gæt en gang om jeg gerne vil lave sådan et juletræ???..........der er åben igen i morgen - søndag ;0)

13 kommentarer:

 1. Hyggeligte billeder fra julemarkedet :-)

  "Juletræet" falder ikke helt i min smag, der er for meget træ, og for lidt grønt, men der er sikkert andre, der ser helt anderledes på det, og heldigvis at smag og behag er forskellig :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er til gengæld helt vild med "Træet" som jeg vil vælge at kalde det! Væk med stjernen og så er det da en helårsting der kunne klæde min have...;o)

  SvarSlet
 3. Bedre til haven end indendøre :o)

  SvarSlet
 4. Ja heldigvis for det....ellers ville det jo være ret så kedeligt :0)

  .....uhmmmmm.....den er helt i min smag - og gerne med en frøstand fra Pæontræet som stjerne istedet eller slet ingen......jeg kan lige se den for mig både på terrassen og her inde i stuen. Efter stormen i morgn kan jeg sikkert samle mange grene til formålet ;0)

  SvarSlet
 5. Ja, det er bare igang søde Dorthe, jeg er vild med alle slags træer og synes også at dette vil være ret flot ude i haven. Hvor hyggeligt med et julemarked, jeg tog til haveselskabets julemarked i sidste weekend og blev desværre ret skuffet.

  SvarSlet
 6. Dejligt med billeder fra et julemarked, som jeg ikke ville se, hvis ikke det var for dine billeder, det ligger for langt væk fra mig. Jeg synes også, det er et herligt træ.

  SvarSlet
 7. Det ser super hyggeligt ud.

  Jeg er ingen steder nået med de ialt 48 gaver jeg gerne skal have klar. Dertil kommer to gode pakker med kalenderlys, kager og julehygge til bedsteforældrene der heller ikke er sendt af sted (eller bare pakket halvvejs færdig). Alligevel tænker jeg stadigt at der er god tid....

  SvarSlet
 8. Hyggeligt med julemarked. Smag og behag kan man jo ikke diskutere, men fint med lidt inspiration.

  Håber da at du kom et godt stykke med adventsgaverne :)

  SvarSlet
 9. Hyggeligt med julemarked. Smag og behag kan man jo ikke diskutere, men fint med lidt inspiration.

  Håber da at du kom et godt stykke med adventsgaverne :)

  SvarSlet
 10. Skønt for dig, at du nåede julemarkedet. Det giver så meget inspiration, selv om smag og behag er forskellig ;-)

  Jeg har også fem overnattende unge mennesker, som venter på nissen. De senere år har der været tradition for skrabekalendere 1. søndag i advent fra ham. Nu må vi se om det holder stik i år ;-)

  SvarSlet
 11. Lisbeth.....ja der er ikke andet for - jeg må ud og samle grene ;0)

  Ærgeligt at markedet var en skuffelse Lisbeth.....sådan havde jeg det da jeg besøgte butikken ved botanisk have i Kbh. i sommer -den var hyggelig især udefra men levede slet ikke op til det jeg havde forventet :0(

  -----

  Bente.....ja det er skønt på denne måde at blive guidet rundt i landet til steder man normalt ikke ville se :0)

  -----

  Marina.....det er sørme da en lille slat pakker du der har gang i ......og kender jeg dig ret så når du det tidsnok ;0)

  -----

  Ulla.....ja inspiration er altid kærkommen....og der er sørme meget at finde derude i blogland i tiden ;0)

  -----

  Ina.....ja det var super skønt. Desværre indbød vejret ikke til de store vandre ture for der er ellers naturskønt i området hvor klosteret ligger.......det får vente til en anden god gang :0)

  Skrabelod lyder ellers ikke dårligt, ved bare ikke lige om jeg turde forærre dem væk.....tænk nu hvis ;0)

  SvarSlet
 12. Ja, det var da en fantastisk idé med sådan et træ - det har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 13. Bedre sent end aldrig, ikke? Hvor er det dog skønt det træ, sådan et må jeg ha', må jeg...

  Er det mon en mini-solhat på billede 4, en Baby Swan måske? I hvert fald en af de smukkeste af alle dem jeg har set...

  kh Anne Mette

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...