Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 29. januar 2012

Vinterhygge med et strejf af forår.........Når gult og blåt er godt. Perlehyacint og iris - to der klæder hinanden. Kunne ikke lade være med at udnytte den smukke vinterklædte kulisse til at tage et par billeder af nogle af de forårsbebudere der allerede har fundet vej hjem på matriklen.

Den kommende tid bliver fristelserne hos blomsterhandlerne bare endnu større og ufatteligt svære at modstå .........jeg venter på at de første ranunkler finder vej til blomsterafdelingen hos vores lokale købmand.........og når de er der så er jeg solgt.

Perlehyacinterne og de små iris passer jeg på at stille lidt beskyttet når jeg ikke er der ude til at nyde dem..........meteorologerne lover sibiriske vinde og kulde den kommende uge så foråret blev pakket lidt væk igen.13 kommentarer:

 1. Ja men det så nu smukt ud der i sneen. Tak fordi du delte med os, det var lige hvad vi trængte til inden den sibiriske kulde er over os :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. De skønne forårsløg er det helt Ok at lade sig friste af. De kan jo bare plantes ud bagefter, og så er det jo helt fornuftigt ;-)

  Den sibiriske vinterkulde må godt være hurtig overstået. Nu har vi haft to lange kolde vintre. Det må være nok!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og jeg er enig i at gult og blåt er smukt sammen. Jeg må simpelthen have perlehyacinter her i januar og de er fantastisk billige så der er gode argumenter for at have dem både ude og inde:-)

  SvarSlet
 4. smukke perlehyacinter og iris - i gul. Hvor fandt du dem?

  Jeg glæder mig til at høre mere om jeres tur til Kvillegen. ;)

  hej fra
  Eva

  SvarSlet
 5. Lisbeth.....ja det er med at finde de lange jenslyner frem i den kommende uge ;0)

  -----

  Ina....ja når det er sådanne fristelser så behøver man ikke kæmpe i md vel :0) ?

  -----

  Lisbeth....det argument er helt i orden.....og den sarte blå farve er absolut ikke til at modstå :0)

  -----

  Eva.......tak. Dem fandt jeg somend ved vores lokale købmand der har en helt fantastisk velassorteret blomsterudvalg ;o)

  Du skal nok få høre.....skal lige støve nogle billeder op fra sidst vi var der i 2010 - helt fantastisk madpakke sted hvis man er på de kanter ;0)

  SvarSlet
 6. Stemningsfuldt :) Godt at du passer på dem så de overlever kommende uges vinter.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 7. Oh, dessa små vårlökar. De är så fina och blommar nu (om man har fördrivna) när vi längtar som mest.

  kram

  SvarSlet
 8. Smukke forårsbebudere.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 9. Visst är vårlökarna fina. Jag har oxå en Pärlhyacint och den är såååå fin.//helen

  SvarSlet
 10. Skønne billeder som på trods af sneen minder os om at foråret ER på vej. Siberiske vinde.. dem må de altså gerne beholde i Siberien (altså for min skyld ihvertfald :-))

  Fortsat god dag :-)

  Knus Anne-Mette

  SvarSlet
 11. Tak....det er pivkoldt men utroligt smukt derude i dag......men de små forårsbebudere skal dækkes godt :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...