Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 13. januar 2012

Solens stråler.....


........strømmer ind ad stuevinduet og rammer så smukt dette levn fra december, hvor jeg faldt for denne skønne Adenanthos sericea "Paz"/Whooly bush. Den er ikke ret stor men den har de lækreste bløde og grågrønne nåle.
Så vidt jeg kan kloge mig frem til så er det et lille australsk fyrtræ der har forvildet sig op til de danske blomsterhylder.....og om den kan overleve i det danske klima skal jeg lade være usagt.....men det må komme an på en prøve. For prøves skal det.

2 kommentarer:

  1. Den er både sød og flot og måtte gerne pynte hjemme hos mig. Jeg har dog altid besvær med at holde liv i nåletræer indendøre.

    SvarSlet
  2. Ahhh, den er sød! Hvem ved måske kan den godt vænne sig til, at årstiderne er vendt op og ned :-)

    Ha´en god aften
    Birgitte

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...