Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 12. januar 2012

Igen igen........


.......stormer det ude.....og igen igen har jeg været rundt og samle lygter, kander og krukker sammen for at stille dem lidt beskyttet inde under den overdækket terrasse. Kan ikke længere tælle hvor mange gang det er gået for sig denne vinter.......alt for mange hvis du spørger mig.

Men til week-enden bliver der lovet bod og bedring i vejret og for første gang i år er der fuld sol på i flere dage i træk.........det bliver da bare så skønt, hvis vejret kan blive lige så smukt som det var igår, så kan det være jeg skal have taget hul på årets første rigtige have dag. Jeg håber.

9 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Ja det bliver dejligt med solskin i weekenden. Til gengæld bliver det også koldt, måske lidt for koldt til haven. Men højt klart vejr, det er nu ikke så ringe :o)
  God haveweekend håber vi.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg kommer i alle fall i sommerstemning med dine hvite hagemøbler:)

  SvarSlet
 3. Ja, blæsten er lettere belastende, men vi bliver vel nødt til at leve med den. Den skal i hvert fald ikke forhindre os I at sætte liv i haven med potter, krukker og lys :-)

  Jeg glæder mig ualmindeligt meget til at trække termobukserne på i weekenden - og måske finde en lækrog, hvor solen kan trække en enkelt fregne frem på næsetippen.

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Ja, det var ikke så sjovt at vågne op til sådan et blæsevejr, når det nu var så smukt i går (i hvert fald først på dagen).
  Gud ved om det er fordi min mand har fødselsdag i dag - i så fald undskylder jeg meget på hans vegne :)))

  SvarSlet
 5. Ja jeg har også været rundt og tøjret et par ting i haven.
  Men når man kigger på dit billede, ser det jo meget tilforladeligt og forårsagtigt ud, så mig har du narret!
  Arh Lene der må være andre end din mand der har fødselsdag i dag?

  SvarSlet
 6. Ja, for hulen hvor det har blæst idag. Jeg synes du er sej, at du overhovedet får sat hyggeting ud på denne årstid :-)
  Jeg har dem kun i driverhuset hvor de jo er beskyttet, og foran hoveddøren under vores lille udhæng.
  Men dit ser så hyggeligt ud.
  Rigtig god forhåbentlig haveweekend :-)

  SvarSlet
 7. Przyjemnie by było mieć weekend w słońcu, a u nas wieje i niebo jest szare. Urocze zdjęcia. Pozdrawiam.

  Ville være rart at have en weekend i solen, mens vi blæse og himlen er grå. Dejlige billeder. Med venlig.

  SvarSlet
 8. .....satser på vinden snart ligger sig igen - for det er da ved at være en belastning.....men når man tænker på alle de naturkatastofer der har været rundt om io verdenen det sidste års tid så skal man selvfølgelig ikke klage over en smule blæst........meeeeeeeeen nok må være nok ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...