Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 30. januar 2012

Svane familie på tour de ÅSangsvanefamilien her - med far, mor og fem store "grimme ællinger" padlede majestætisk ned ad åen mens de holdt skartpt øje med at jeg ikke kom for tæt på.............og tro mig det gjorde jeg ikke.

Jeg har en dyb respekt for svaner efter som  jeg som barn engang kom for tæt på og havde en gal en af slagsen blafrende efter mig mens jeg spurtede alt hvad remmer og tøj kunne holde. Svaner skal man ikke spøge med......især ikke når de har ungerne i nærheden. Men hvor er de bare smukke de store fugle.

Håber I som jeg nyder det smukke vejr..............det bider godt i kinderne og humørbarometeret stiger nogle grader :0)

12 kommentarer:

 1. Smukke billeder. Jeg har ligesom dig nydt naturen i dag :-)

  SvarSlet
 2. Meget fine billeder af svanefamilien. Jeg kan godt forstå du ikke kommer for tæt på.
  Ja det er frisk vejr derud, det bider meget i kinderne, men pyt om en måned er det forår:o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja og hvis det ikke var for de grå svællinger, var de næsten gået i et med naturen omkring dem!
  Fint motiv du fik der.

  SvarSlet
 4. Å så nydelige bilder :P

  Ha ei fin ny uke, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlet
 5. Thi hi kan lige se det for mig hvordan du spæner afsted for at undgå at blive nappet i måsen ;-)
  Hvilken smuk billedserie du har fået af svanefamilien.
  Uha ja, kulden eller nærmere vinden bider godt og jeg synes i øjeblikket, at det er bedst at opholde sig i nærheden af brændeovnen.

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe. Det var smukke billeder, du der viste. Ja svaner skal man have respekt for. Jeg var engang ude at sejle i en jolle, hvor vi sejlede lidt ind i en bugt for at drikke kaffe og spise kage. Der var en svanefar, som bestemt ikke brød sig om, at vi skulle indtage kaffen dér. Han angreb jollen og vi blev så forskrækkede, så vi smed al kaffebrødet ud til ham i håb om at redde os selv komme væk. Det lykkedes også, men der blev ingen kaffepause!!

  SvarSlet
 7. Kære Dorthe
  Hvor er det nogle skønne skønne billeder du har taget af svanefamilien og sikke et lys! Jeg nyder at det er blevet rigtig vinter også selvom jeg fryser gevaldigt - men altså fornemmelsen af årstiden kan jeg rigtig godt lide - ha en forsat dejlig uge:)

  SvarSlet
 8. Åh, såna vackra svanar!!! De är så stilfulla och kungliga på nåt sätt. Oj, låter inte som den mysigaste upplevelsen du hade som barn :-)) Du fångade så fint på bild Dorthe. Gissar att du stod en bit bort :-)) Här är det riktigt kallt nu -10°... Inte roligt alls.... Längtar så till våren. Ska åka till England på lördag - hoppas det är bättre väder där!!

  Stor kram
  Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe.
  Det lyder helt fint, om du får succes med de små nye, det ville være et kærkomment tillæg. Ang. svaner, elsker jeg dem når de skal lette på vand, se hvor smukt de "løber" på vandet for pludselig at svæve alt imens de "kluk" ler over successen af deres forehavende.
  Henrik

  SvarSlet
 10. Det var vist dagens smukkeste billeder... hold da op, sikke en oplevelse det må have været at være så relativt tæt på de flotte fugle. Stemning, wow....

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...