Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 15. januar 2012

Jeg starter hvor jeg sluttede

 ..............nemlig ved islygterne  - der har klaret sig igennem natte uden at smelte. Meteorlogerne fik ret  og nattefrosten har sat sit aftryk på haven. Frosten har fået julerosen til at bøje nakken og ligger sig ind over den ene islygte.

Smukt er det når alt er dækket med rim frost og hvem ved.............måske det er det eneste vinter vi får i år, for mildere vinde er allerede på vej til landet igen. Derfor er det med at nyde det smukke frostklare vejr mens det er her.

Som det ses på billedet herunder, så er der det smukkeste solskin.......blot rammer strålerne ikke ned i haven endnu........men det nærmer sig dag for dag for dag.......;0)17 kommentarer:

 1. Smukt ser det ud:-)
  Jeg længes altså efter vinter- vinter med sne og frost, klar himmel og sol.

  SvarSlet
 2. ......ditto her Miri - men meget gerne snart ;0) Ellers kan det hele bare være lige meget.....for så er det foråret der skal bydes velkommen istedet ;0)

  SvarSlet
 3. Hej. Ja, der er et dejligt vejr i dag med frost og solskin!

  SvarSlet
 4. Så vackert... önskar en trevlig söndag.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle smukke billeder :-)

  God søndag

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder - og flotte islygter. Det kræver da vist en kummefryser.. Min skabsfryser ka' da ikke rumme så store nogle forme/spande.. men ok - mindre kan vel også gøre det :-)

  SvarSlet
 7. De er rigtig smukke, dine islygter. Tror ikke vi havde så meget frost at vi kunne lave islygter herovre nær hovedstaden. Forsat god dag ;)

  SvarSlet
 8. Slubre, slubre - hvor er det bare SMUKT :-)

  Ha´en god søndag
  fra Birgitte - som skriver med halvfrosne fingre :-)

  SvarSlet
 9. Smukke, smukke islygter! Og det har da bare været fantastisk vejr. mums!

  SvarSlet
 10. Smuk dag og smukke lygter - det har været helt fantastisk i dag. Jeg længes også efter frost og sol, som jo tit følges ad, i stedet for de trælse dage med blæsevejr og regn. Men som du skriver: Gerne snart... får til marts skal vi da have forår.

  Knus Ulla

  Ps. tak for din hilsen, jeg havde en fin dag.

  SvarSlet
 11. Heldigvis kan man få tid til at gå ture i det smukke solskin, så det gør ikke så meget, at solstrålerne ikke rammer haven på denne årstid. Men du har ret, det smukke solskinsvejr er nok væk igen for denne gang.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Åh så vackert det ser ut! Vilken tur att dina fina islyktor inte smälte direkt!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 13. jeg er vild med dine islygter, og kunne vildt godt tænke mig at vide hvor du har formene fra... er det nogen du selv har lavet?

  Kh Line

  SvarSlet
 14. Wauw hvor er de islygter bare flotte. Jeg snuser lige rundt og ser, om du har beskrevet dem yderligere--- ellers burde du gøre det :)

  SvarSlet
 15. Ja med de få minusgrader vinteren har at byde på har kummefryseren været i brug. Formene købte jeg sidste vinter i Bilka læs evt. her:

  http://froekensolhat.blogspot.com/2011/01/arets-frste-havedag.html

  Senere på vinteren var de sat ned og jeg købte yderligere to i en mindre udgave til 10 kr. stykket :0)

  Jeg ved ikke om de har dem i år ige ...men mon ikke ;0)

  SvarSlet
 16. Smukke lygter - og flotte fotos du har lige fanget dem med de flotte iskrystaller. Det kunne vist ikke være bedre.

  SvarSlet
 17. Smukt med islygterne! Har altid ønsket at lave sådanne, men har aldrig fået det gjort ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...