Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 14. januar 2012

En dejlig dag.......og islygter....

....læg mærke til den smukke smukke aften himmel i baggrunden.Dagen fik  en smuk, smuk afslutning. Himlen var helt fortryllende med orange røde stiber, da solen gik ned og haven lå badet i et mystisk, magisk lys. Vi loves nattefrost igen .....vinterens koldest, ned til -5 grader så morgendagens solopgang bliver måske lige så smuk som dagens solnedgang.

De lovede kuldegrader.....hvilke vi jo ikke har haft mange af i vinter, fik lysten til at fremstille islygter frem - så i går røg der et par stykker i fryseren og de står nu ude på terrassen og spreder lidt vinterhygge. Så længe det varer.....for hård frost snakker vi jo ikke om så lygterne har nok begrænset levetid i år i modsætning til sidste år.


8 kommentarer:

 1. En dejlig dag med den smukkeste afslutning var det nemlig. Så skønt!

  Tak for klematis indlægget. Jeg må vist lige tjekke, hvilken af vores der har overlevet. Sikkert den fra gruppe 3, da den anden led visnedøden......

  Ha´en dejlig aften med kig til islygterne
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Så fine lykter og bilder,,stemningsfult,,
  Ha en fin kveld , klem fra Marit.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt hyggeligt og vinterligt ud :)

  SvarSlet
 4. Det har været en virkelig smuk dag i dag, og den kunne næsten ikke afsluttes bedre end med din stemningsfulde islygter :-))

  SvarSlet
 5. Ja islyktene har ikke hatt de beste forutsetningene, så flink du er som kastet deg rundt og benyttet frosten som er her nå:)Islykter er bare sååå vakkert:) nydelig himmel også:)

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe.
  Sidste år lavede jeg faktisk is-lygter :O)
  I år har jeg helt glemt det på grund af den milde vinter.

  SvarSlet
 7. Så nydelige bilder av en skjønn aften. Fine lyslykter du har laget. Håper de får stå og skinne en stund til :)

  SvarSlet
 8. Flotte billeder!
  Jeg håber det er okay jeg har brugt et af dine billeder på min blog. Jeg har naturligvis refereret til din blog :)
  ___
  Life of Lize
  Lad os danse lidt endnu

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...