Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 14. april 2012

Mens vi venter..........


..........på at vinduerne og dørene til udestuen skal komme, er jeg så småt i gang med at genetablere mit hvide bed der jo desværre til min store sorg pludselig måtte graves op. Alle stauderne blev i en fart  plantet i enten potter eller  hist og pist rundt omkrig hvor jeg kunne finde plads i de andre bede.

2. påskedag fik jeg så taget hul på genetableringen, men siden har hverdagen indhentet mig og der er ikke sket så meget derude siden .........nu er mit håb at jeg kommer et enkelt skridt videre her i week-enden hvis ellers nullermændene vil lade mig holde fri indendøre :0)

 


15 kommentarer:

 1. Gode billeder.
  Lad nu bare nullermændene være. De løber ingen vegne. Dem kan vi jo fjerne, når vi får regnvejr.
  Her er vejret fint, så jeg er løbet fra alt indendøre. Det er med at få noget fra hånden i haven, når vejret endelig er til det.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 2. Haven må da helt klart vinde frem for nullermænd! Er det ikke rart at få styr på bedet igen? Nogle gange tænker jeg det var nemmere at grave alt op og placere det igen for at få helt styr på detaljerne... men det er jo et kæmpe arbejde.

  SvarSlet
 3. Hvor ser der dejligt ud hos dig... ;-)

  SvarSlet
 4. Bare behold solbrillerne på når du er indendøre, så kan man ikke se nullermændene og samtidig virker du lidt diva-agtig :o)
  God fornøjelse med genetableringen af bedet, jeg er sikker på at det forsømte bliver indhentet, så bedet kommer til at se forrygende ud inden længe.
  Og sikke langt udestuen er kommet :o)

  SvarSlet
 5. Det skrider da fremad det hele :)
  Lad du nu nullermænd være nullermænd, de kan godt klare at lægge en dag mere ;)
  Knus Marlene

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg synes også det skrider godt fremad. Man kan se, at der er en overordnet plan, når først den er på plads, så kommer alt det sjove med at plante planterne. Jeg håber, du når at blive færdig!

  SvarSlet
 7. Hvor var det godt du fik redet dine planter :-) Det er da med at få dem plantet igen, nu hvor vejret siger forår. Nullermændene skal du nok få styr på. Ingen af os kan være to steder på samme tid, så her i huset er der altid lidt flere nullermænd i krogene forår og sommer, end der er resten af året. Hvis de altid skulle have første prioritet, ville der ikke blive den samme tid til havearbejdet.

  SvarSlet
 8. Heia, e bare innom dæ for og hilse på og ønske dæ ei fin helg, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlet
 9. Ser ut til at det er mye flott i hagen din.

  Ønsker deg en kjempe fin kveld.

  SvarSlet
 10. Ha ha
  Her er vi alle enige, kan jeg se. Luk øjnene for nullermændene og nyd at få dit hvide bed etableret igen. Du er allerede godt i gang, det er skønt, og så med sådan et vejr, ja så må du nyde det udendørs :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 11. Nu løber nullermændene ingen steder - i hvertifald ikke her, så nyd det gode vejr og sug de dejlige solskinsvitaminer til dig. Iøvrigt ser det rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 12. En klog pige jeg kender, siger, at det er et sundhedstegn at der er beskidt indendørs når det er godt vejr. Så se du bare at komme ud og lege med dit hvide bed :-)
  Det er godt på vej allerede kan jeg se. Og hvor bliver det spændende at se udestuen med vinduer og døre. Kommer de snart? ;-)

  SvarSlet
 13. Hej Dorthe, jeg er sikker på at du allerede er kommet langt i dag, hvor det har været et fantastisk vejr - forhåbentlig også hos dig...

  SvarSlet
 14. Hvor bliver udestuen dog lækker, er meget misundelig... God arbejdslyst i haven, og ja måske også i den uendelige kamp mod nullermændene ;-)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 15. .....nullermændene fik lov at ligge - de fleste af dem - og det blev til et par gode timer med malerpenslen i hånden. Sømhuller er der mange af så et lag sort maling skulle der til for at den står flot og indbydende og nu er udestuen klar til vinduer - forhåbentlig inden for den kommende uge hvis alt går efter planen :0)

  bedet tænker jeg stadig lidt over ......måske i dag ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...