Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 29. april 2012

Der bliver flere og flere af dem.......


..........disse skønne vibeæg henne under æbletræet. 

Endelig ser det ud til at jeg efter flere omgange og mislykkede forsøg har fundet det perfekte sted til dem - her i min 4 kvadratmeter store "skovhave" inde under grenene på ananasæbletræet ser de omsider ud til at trives og komme igen og igen.

Her kan de få lov at stå ugenert af hakke og rive.....bare så sig selv og få lov til at trives i fred og ro.  Under grenene trives også anemoner, skovviol og en lille klump af min svovlguleanemone der tidlige på året holdt flytte dag på grund af udestue projektet  ser også ud til at kunne lide forholdene.8 kommentarer:

 1. Skønne stemningsbilleder. Vibeæg er bare bedårende og vidner om naturens luner. Ternede blomster er jo ikke de mest sete.

  God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. .......tak - ja naturen er fantastisk med dens mønstrer - tænk bare på solsikkerne :0)

   Slet
 2. Jeg var så heldig at få en lille bitte klump vibeæg hos min tidligere nabokone, hun havde den ordentlig klump og så den lille ved siden af. Oppe i byen er der en, som har en kæmpestor klump af den, jeg har tigget, men det har ikke hjulpet endnu :o)
  Dejligt at du har fundet et godt sted til dine, så de kan brede sig i fred og ro.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. ....skønt når lykken står en bi og planter på den måde bytter hænder eller skulle man sige haver ;0)

   Slet
 3. Det var en dejlig tur ind i dit have/himmelrum, Dorthe
  Skønne sager du deler her!

  :-)Dorthe

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af de smukke Vibeæg.
  Tak for kigget.
  Ha` en god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde og i lige måde.....du er altid velkommen :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...