Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 9. april 2012

Kender du et sted?????


 

I påsken er det i år ikke blevet til så meget havearbejde som ellers - i stedet er det blevet til en ufattelig masse familehygge til vores skønne familietræf. I år gik turen til "Overkoen" i Hvalpsund hvor 54 børn og voksne hyggede sig sammen om kortspil, bål og snobrød, gåture, madlavning, færgeture, påskelege, rundbold, påskeæggejagt og meget meget mere.

Skønt på denne uforpligtende måde at være sammen med fætre, kusiner, onkler og tanter. Vi skiftes til at arrangere disse ture og i år var det således os sammen med et andet par stod for arrangementet. Hvert par arrangerer to gange i træk så vi står for turen næste gang også.

Vi kan godt lide at komme nogle nye steder hen hver gang- derfor kunne det være interessant at høre om der er nogle af jer der kender det helt perfekte sted for sådan et tredages familiearrangement hvor der er plads til over 50 personer. Helst skal det ikke være med store sovesale men værelser?????10 kommentarer:

 1. Det er herlig å være ute på tur med familien! Egentlig skulle vi vært flinkere til det, for det er så koselig!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vivi......nemlig - det er utroligt hyggeligt at være sammen på denne skønne måde ;0)

   Slet
 2. Åh, vilken rolig idé! Härligt att ni alla kan ses och att bara en del ordnar resmålet varje år.//Helen

  SvarSlet
  Svar
  1. Helén......ja det er skønt at det går på skift med at arrangere....så er det hele meget overkommeligt :0)

   Slet
 3. Hej Dorthe
  - vi er også engang imellem afsted med hele familien og placerer os gerne, så der er også er en dejlig have at besøge :-)
  Det sted, der har været bedst for alle ungerne, har nu nok været v. Øer tæt på Ebeltoft. Her lejer man huse, og vi kunne mødes til svømmetur, gåture, badminton mv. Vi skiftes til at invitere på mad etc. Det var rigtig hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet....jeg vil prøve at google mig lidt frem - Djursland er skønt ;0)

   Slet
 4. Hej Dorthe

  Vi har to gange været til et lignende arrangement på Holmslands Klit, hvor vi boede på en lejrskole, der hed Bjærgeborglejren, Sønder klitvej 202, 6960 Hvide Sande - se link: http://www.tgv.dk/idd2748.asp?area=4

  Desværre ingen hjemmeside, men de sender sikkert materiale på forespørgsel. Stedet ligger naturskønt mellem Ringkøbing Fjord og med gåafstand til Vesterhavet. Her var værelser i forskellig størrelse og fællesstuer og spisesal m.v.

  se også google Earth...

  Det ser ud til at I rigtigt har hygget jer i påsken og det er jo dejligt med familiesamvær på denne måde.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ulla......det link vil jeg jkigge nærmere på - og naturen er ikke at foragte.....der skal gerne være gode muligheder for gå ture og leg i det fri når vi er afsted ;0)

   Slet
 5. Dorthe, i skal da til Livø! De har mange huse man kan leje. Og den ene gang vi lejede hus i stedet for at bo i telt, da var der værelser.
  Det er den skønneste ø, med masser af smuk natur bl.a urskov, rigt dyreliv og ingen biler. Det er bare det bedste sted. Jeg tror vi har været der 15 gange gennem årene med min søster og hendes familie. Og alligevel keder vi os ALDRIG.
  Knus
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Tak - Livø skal jeg selvfølgelig have med i tankerne......man kan jo kun blive fristet når man hører jer fortælle om jeres skønne familie ture derover:0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...