Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 1. april 2012

Altanen er taget i brug........... i smug ;0)


I midten mit japanske kirsebærtræ jeg købte sidste år. Prunus incisia "Kojou-no-mai".......godt nok er den ikke færdig, brædderne ligger løst og rækværket er ikke klar - men jeg kunne ikke dy mig for at sætte et par krukke op i aftes - bare lige for hyggens skyld.

Jeg ved at tømmeren vil grine hvis han så det.......for jeg tror nok det efterhånden er gået op for ham hvad mine planter betyder for mig. Han har forsikret mig om at han nok skal huske vindueskarmene til mine pelagonier *SMILER*.

29 kommentarer:

 1. Sikken en fin blog du har og meget fine blomsterbilleder. Jeg elsker blomster og har næsten ikke andet i haven. Melder mig som læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid velkommen Dorthe.......blomster er en af livets gode gaver :0)

   Slet
 2. Hei. Jeg ble sittenes å se på pottene dine. Så flotte!

  Ønsker deg en kjempe fin søndag!

  SvarSlet
 3. haha Det ER svært at vente til det hele er færdigt :0)
  God søndag :0)

  SvarSlet
 4. Vad härligt med ny altan, ser fram emot fler bilder! Här är det snöfritt igen :)
  Kram Ulrika

  SvarSlet
 5. Smil - dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der er lidt "småtosset". Jeg kunne have gjort nøjagtig det samme som dig med krukkerne, har også svært ved at vente til noget er helt færdig ;-)

  SvarSlet
 6. Det kan være svært at vente og jeg ville gøre det samme.
  Det er noget med den æstetiske sans der ikke fornægter sig:-)
  God søndag.
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig bliver du da nødt til at lave en prøveopstilling, alt andet ville være utænkeligt.
  Iøvrigt en meget klog tømrer I har, der udviser respekt for fruens planter, - ellers kom der nok heller ikke en ny ordre til ham fra den kant.
  Ha' en dejlig dag :o)

  SvarSlet
 8. Den der forventningens glæde kender vi nok allesammen, især i disse dage, hvor kulden er vendt frygteligt tilbage.

  SvarSlet
 9. Søde Dorthe, jeg smiler også og kun fordi jeg forstår dig så godt - selvfølgelig skal der pyntes lid på altanen så du kan gå ude i haven og betragte den fra alle vinkler. Der er ikke noget at sige til at du glæder dig det bliver jo fantastisk:o)
  Knus og dejlig søndag til dig.

  SvarSlet
 10. Jeg følger også med, med stor spænding. Dejligt du har vindstille det kan jeg ikke prale af.

  SvarSlet
 11. Jeg sidder også her og smiler, for selvølgelig skal der da pyntes lidt op på den lille altan. Og det er da også et ualmindeligt yndigt lille blomstrende træ, du har der :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 12. Ha ha jeg sidder og smågriner for mig selv :-D
  Lige netop det du har gjort, kunne jeg også finde på.
  Den tømre lyder som en´lige efter mit hoved.

  SvarSlet
 13. Lige i den rette ånd:) Selvfølgelig skal der pyntes med lidt krukker her i ventetiden, og tømreren begynder sikkert arbejdsdagen med et smil når han ser din opstilling.

  SvarSlet
 14. Å som jeg husker når vi bygget verandaen her... så fort tre planker var slått på,var pottene på plass, hi, hi:) Det er jo veldig gøy å pynte:) Herlig lite tre du har:)

  SvarSlet
 15. Hihi skønt. Kan godt forstå den skal prøvekøres. Hvor det smitter og se så en terasse. Vi kan så ikke lave en sådan i højde, men her går snakken ivrigt, hvad man så kan:) Vi har ikke noget overdækket, så det er kun på gode dage, vi kan sidde ude:)

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 16. Jeg kan godt forstå du næsten ikke kan vente. Håndværkeren havde næppe forladt matriklen, før jeg satte borde og stole ud i vores væksthus :)

  SvarSlet
 17. Tak for alle jeres super søde kommentarer. I dag har jeg dog ikke været meget derude.....men mest nydt synet indefra.

  I morgen eftérmiddag kommer tømmeren igen for at sætte de sidste spær op.....så er vi klar til at få taget på.......så kan vi da om ikke andet, så i hvert fald sidde i tørvejr ;0)

  SvarSlet
 18. Så smukt du har pyntete, og hvor bliver det dejligt, når den er færdig! Jeg kan godt forstå, du næsten ikke kan vente :O) Klem

  SvarSlet
 19. Hvor har du pyntet fint, og jeg kan godt forstå, du næsten ikke kan vente :O) Klem!

  SvarSlet
 20. Man kan jo ikke lade være;-)

  Rigtig fin påskevase du viser i forrige indlæg.

  Ha' en God regnvejrsaften

  SvarSlet
 21. Godt med en forstående tømmer :-).

  Nyd din aften
  Birgitte

  SvarSlet
 22. Sikke en sød lille Kojuo no mai kirsebær. Jeg har selv et på små to meter, som jeg er meget glad for. Kan sagtens følge dig i din iver efter, at pynte altanen op. Har det på samme måde med min nye terrasse.

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 23. Vad fin den randiga krukan är!
  O ditt påskris med äggen :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 24. Selvfølgelig skal der blomster frem ... og godt at han forstod det. Han har muligvis en haveglad kone derhjemme ;-)

  SvarSlet
 25. .......nej det er svært at lade være - de kripler helt i fingrene for at komme i gang med at hygge derude sådan for alvor :0)

  SvarSlet
 26. Hvor er du altså sjov, Dorthe. Og jeg ville gøre akkurat det samme... jeg kan heller aldrig nære mig, når vi er i gang med at lave noget nyt. Hvis man har set det for sig længe i hovedet, så må man jo se det i virkeligheden så hurtigt som muligt, ikke :-)

  SvarSlet
 27. Tak til deling!

  Amazing Balkon Blog .......

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...