Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 29. april 2012

Skovens dagEn tiltrængt pause i maleriet blev for mit vedkomende i formiddag/middagsstunden brugt til at tage med ungerne og et par af deres kammerater en tur  i vores lille lokale skov hvor der var forskellige aktiviteter for ungerne.

Et par hyggelige timer hvor der blev klatret op i skovtoppen, skudt med bue og pil, poppet popcorn, plukket blomster og ikke mindst fundet sten til et lille pikstens projekt i haven :0)

 - godt vi var mange til at slæbe - mange bække små gør en stor å (mange sten gør en ny gang eller lign. på et tidspunkt :0)

Vejret var lidt gråmeleret til en start, men pludselig gik der hul i skyerne og den blå himmel dukkede frem sammen med en kærkommen sol. I skovbrynet var der den mest fantastisk udsigt ud over de blomstrende rapsmarker og luften svirrede med bier.

.......men nok om det - nu må penslen atter fattes :0)
10 kommentarer:

 1. Hvor ser det flot ud, jeres nye tilbygning. Både indvendig og udvendig.
  Og dejligt arrangement for ungerne ;)

  SvarSlet
 2. Det er altid så dejligt med ture, især i skoven. Mine unger gider desværre ikke mere, så det er kun de meget voksne, som tager med nu. Skønt at se dine unger boltre sig og klatre helt til tops :-)

  Tilbygningen bliver bare så flot!

  Jeg lægger også lige mærke til rapsmarkerne i blomst :-)))

  SvarSlet
 3. Ser ut av bildene som om dere hadde en koselig og fin tur, hvor ungene koste sæ masse, ha en fortsatt fin søndag, hilsen Lisbeth <;)

  SvarSlet
 4. Skønt at der også kunne blive tid til en tur i skoven med ungerne, inden du skulle have fat i penslerne igen. Her var vejret også blakket, i formiddags regnede det, men det blev lidt bedre over middag.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig kombination. En god dag i skoven og så lidt arbejde.
  Havestuen bliver virkelig flot, jeg glæder mig til at se hvordan du får indrettet dig:-)

  SvarSlet
 6. Kjempe fint bilder! Høres ut som at dere har hatt en flott tur. Det er godt å komme seg ut i skogen!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
 7. Wow, hvor ser der flot ud i din udestue - snart er du færdig :) Flotte skovbilleder og glade børn - uha, som din datter er højt oppe i træet...

  SvarSlet
 8. Vilken härlig dag ni haft!
  Så fin glasverandan blir :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 9. Skønt med et lille afbræk i hverdagen. Jeg har hygget MAX med ungerne i weekenden :o)
  Din havestue begynder virkelig at tage form nu, jeg GLÆDER mig sindssygt til at se det færdige resultat :o)

  SvarSlet
 10. ......tak alle :0)

  Det har været en super week-end i arbejdstøj og med fuglefløjt. Nu er vi færdige med at male anden gang - på nær lige spærene der mangler én gang mere.........så det nærmere sig tiden hvor vi kan afslutte byggesagen med kommunen :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...