Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 28. april 2012

Der har været lidt stille......
........her på bloggen i et stykke tid - grundet flere omstændigheder - det er dog ikke ensbetydende med at alt er gået i stå - nærmere tvært imod. Selv har jeg været nede hvor platantræerne ér sprunget ud og solens varme tillader sandaler, sommertøj og iskolde drikke på fortovscafeer.

Haven har undergået en forvandling der mere og mere ligner det forår jeg skatter så højt.....blodurt, og tulipaner, vibeæg og svovlguleanemoner......clematis der skyder mod himlen (Nette......det er min Alexandra op ad stakittet herunder :o) - ren lykkke.

Som det ses på billederne havde håndværkerne  gjort mig den glæde at sætte vinduer og døre  i udestuen, da jeg kom hjem og de har nu også  færdiggjort den indvendige beklædning..............tilbage står nu at vi selv skal have malet færdig inden gulvet skal lægges på. Det betyder at malertøjet skal trækkes på så det indvendige træværk  kan forvandles til min hvide drøm. 

Nyd det gode havevejr derude i jeres haver, på markeder eller lign. Selv vil jeg gå inde og kigge ud på herlighederne mens penslen svinges ;0)


33 kommentarer:

 1. Sikke en stor glæde at kikke med hos dig. Hvor er din nye udestue blevet smuk. Herlige billeder både af den og fra din have.

  Vil ønske dig en rigtig dejlig dag med malerpenslen... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord........jeg maler og maler og er nu lidt urutineret løbet tør så Claus er sendt i byen efter mere ;0)

   Slet
 2. Velkommen hjem :-D Det er jo ikke så ringe at komme hjem til en udestue, der (næsten) er færdig. Det ser dælme godt ud.
  Både udestuen, blomsterne, og fruen på den nederste billede ("Hun" ser så glad ud.) ;-D
  Rigtig god arbejdslyst.

  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne........det var hun også ;0)

   Slet
 3. Wauw, hvor ser det godt ud med din mye udestue!!!
  Fedt at de er kommet så langt, mens du har kunnet nydes sydens sol og varme - det bliver kanon flot. Og din idé med den lille altan holder da i den grad :-)
  Tillykke og rigtig god arbejdslyst!
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe......ja det er ikke så tosset at der er sket fremskridt når man selv er væk :0) Er sikker på jeg bliver glad for altanen.....nu mangler bare lige et gelænder rundt om :0)

   Slet
 4. Dejligt at have dig tilbage. Så er du ladet op til at give den gas - både med pensel og i haven. Det kommer vi nok til at nyde godt af - tror jeg ;)
  Blodurten er utrolig. Tillykke med Orangeriet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva - jeg er også glad for at være tilbage - ude godt men hjemme bedst...... især på denne årstid :0)

   Slet
 5. Hold da helt op, et billede af Dorthe, en glad smilende Dorthe på ferie, det ser godt ud :o) Alt det andet ser også godt ud. Skønt at udestuen er blevet næsten færdigt, mens I var væk.
  Hvis vejret er som her, kan du roligt male, her er koldt og regnfuldt. God arbejdslyst.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja sådan går det ind i mellem Lisbeth......et billede hist og et pist ;0) Tak - her regner ikke endnu men jeg fornemmer det er ved at trække sammen til lidt mere end en byge :0(

   Slet
 6. Det er fa'me god planlægning det der :-)
  Det bliver sååå godt med den udestue.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja ikke søde Lone ;0)

   Tøsetur til sydens varme og sol og wuptiiiiii - jeg maler og maler for nu kan jeg næsten ikke vente med at flytte ind eller ud om man vil ;0)

   Slet
 7. Nøj, hvor er den blevet flot, din udestue :-) Det må ren nydning at male sådan et skønt sted.
  Og så har du været i bella Roma, dit heldige asen. Jeg kan godt forstå at du ser glad ud, med den udsigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. .........tak Hanne....ja resultatet går da vist hen og bliver meget godt :0) Si.....det kan anbefales - det er anden og bestemt ikke sidste gang jeg traver den evige stad tynd ;0)

   Slet
 8. Ejj, hvor er den blevet fin, udestuen. Jeg er irgrøn af misundelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen i min lille have.... håber du kommer til at trives med din blog :0)

   Slet
 9. Hej. Aij hvor ser udestuen godt ud. Det er bare flot. Det er gået hurtigt med at få den bygget. Jeg glæder mig til at se billeder indefra, når der bliver plantet til og den er færdig, forhåbentlig er det OK? Ja, der sker meget i haven lige nu. Det er endejlig tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Birgitte.....det er helt ok ;0) Den bedste tid af dem alle - hvis og bare det var lidt lunere :0)

   Slet
 10. Hvor er det godt, at der er kommet døre og vinduer i udestuen, inden længe er den jo klar til brug :-))

  Rom, der skal vi ned og se haver engang i maj. Det glæder jeg mig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan aldrig vare Vivi :0) Du har noget at glæde dig til.......Rom er helt fantastisk....og til maj er rosenhaven også åben ;0)

   Slet
 11. Det er dog den smukkeste udestue!!! Det kan kun blive sommerens paradis. Velkommen hjem fra en tilsyneladende dejlig ferie og vejret idag indbyder jo alligevel kun til at svinge en pensel. God arbejdslyst :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde fru Friis.........penslen ligger klar til endnu en omgang svingning lige om lidt :0)

   Slet
 12. Velkommen hjem - skønt med en tur til Rom på denne årstid. Hvor er udestuen blevet flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte......det var en het fntastisk dejlig tur - og kan kun anbefales :0)

   Slet
 13. Det er noget af det bedste man kan have, sådan en udestue. Den bliver du glad for og sikke meget man kan have derinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på at jeg bliver........det bobler allerede af glæde i maven over det næsten færdige resultat :0)

   Slet
 14. Hold da k... hvor ser det godt ud. Sikke et flot stykke arbejde. Sådan !

  SvarSlet
 15. Välkommen tillbaka!! Wow.... så vackert den nya tillbyggnaden blir!!! Kommer bli härligt att sitta där när vädret är svalt.

  Ha en skön helg!
  kram
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Charlotte........det bliver bare SÅ skønt at sidde inde og kigge ud når vejret ikke tillader andet - hvilket jo ind i mellem hænder her i landet ;0)

   Slet
 16. Sikke en flot sag at komme tilbage til. Det må varme godt, selv om det er noget af et klimaskift du har været udsat for: fra Rom til iskolde Danmark ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak........der er lidt små køligt her hjemme i forhold. Vi havde mellem 18-22 grader hver dag og det var helt perfekt til byvandring :0)

   Slet
 17. Jeg har været en glad modtager af dine daglige input i et stykke tid og nyder dine smukke blomster og oplevelser. ;0)
  Jeg må dog lige sige, at jeg er imponeret over udestuen. Hvor er det en smuk udestue, du har fået. Må jeg spørge, om I selv har designet og været kreative eller har I købt den?

  Susanne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...