Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 15. april 2014

Ved trappen


.........op til udestuen står denne krukke med vindblæste narcisser - super skønne er de og da især når solen her sidst på eftermiddagen får sneget et par stråler rundt om hjørnet og lyser skønhederne op.

21 kommentarer:

 1. Der er bare så fint i din have lige nu - jeg beundrer virkelig alle dine Spring Green tulipaner ved drivhuset, ser forrygende ud. Narcisserne her ved trappen klæder omgivelserne, jeg kan næsten dufte dem...

  Du skal nok snart komme på omgangshøjde med såningen, vi fik også først sået lathyrus i weekenden. Så skønt med et drivhus til at "læ for sig" - blæsten kan godt være lidt rigelig i disse dage. Sig mig, spottede jeg lige en lille Chocolate Soldier med min destination på ..... ? Ih... hvor er du altså sød - kunne jeg ikke gøre gengæld og mærke en ting op tid dig også? Ønsker dig nogle skønne, skønne påskedage med familien og i haven.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nu tulipanfesten for alvor begynder Ulla.....og det er bare så godt ;0) Mine lathyrus er nu også kommet i jorden og står i drivhuset.....glæder mig til at blive mødt med den duft der er indbegrebet af sommer om et par måneder ;0)

   Jo jo.....du spottede rigtig en lille tapper soldat til dig ......takket være drivhuses lune er de nu sprunget ud jeg skal nok nurse den til vores veje mødes igen ;0)

   Tak og i lige måde ;0)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig meget til, både til vi ses igen og til at få en lille "soldat" :)

   Slet
 2. Uhhh, det ser godt ud. Den krukke er jeg vild med. Den skulle vel ikke være fra en særlig lækker butik ved Hjarbæk Fjord ;-). Her vajer narcisserne også i vinden og det er mildest talt hundekoldt, men om et par dage skulle det vist blive bedre. Vi krydser fingre.

  Rigtig god påske til dig søde Dorthe :-)
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte - lidt påskepynt skal der til ;0) Det kunne den som end godt have været Birgitte.....men denne her er fra en kæmpe butik der starter med B.... ;0)

   Jeg købte nogle stykker i forskellige størrelser sidste år og den store her passer perfekt ned i min gamle servante stativ ;0)

   Tak og i lige måde du

   Slet
 3. Hej Dorthe
  Fine narcissr du har ved trappen- selvom de er vindblæste- hvor er det dog koldt!
  Men det skulle jo blive bedre!

  God Påske!
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Ja vinden er kold....men finder man en plads i læ kan man heldigvis mærke at solen er ved at få magten ;0)

   Slet
 4. På billederne kan man nu ikke se, at de er forblæste, kun at de lyser op i solen.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* Marie - billeder er ind i mellem taknemmelige - og heldigvis er der så mange at de ikke vælter helt alle sammen ;0)

   Slet
 5. Super smukke ser de ud - ligger slet ikke mærke til at de er lidt forblæste.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine dine narcisser!

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe
  Det ser helt vildt smuk ud.
  God påske

  SvarSlet
 8. De er da så smukke og slet i til at stå for, lige der i solstrålen.
  Rigtig god påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de går lige i hjertekulen når solen rammer dem ;o) Tak og i lige måde Anette.

   Slet
 9. SÅ smukt...! Og i nat er der en gigantisk super fuldmåne...Wouw!! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - ja den var skøn ..........;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...