Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 11. april 2014

Haven er påskeklar.........
.........og det er sørme svært ikke at gå og smile i sit stille sind, når nu de små lækre påske vibeæg for alvor begynder at vise deres helt unikke og kunstneriske nikkende klokker.  

De er da bare for lækre........


16 kommentarer:

 1. Hej! Verkligen fina foton du visar, blir litet extra förtjust i den lilla lila violen, så söt. Ha en fin fredagkväll!/Merja

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og velkommen i min lille have Merja. Ja de er skønne de små skov violer.....desværre dufter de ikke lige så intenst som martsviolerne men til gengæld breder de sig hurtigt så man hurtigt kan få et helt tæppe ;0)

   Slet
 2. Ja de skønne vibeæg kan vi ikke undvære.

  SvarSlet
 3. Ja, sådan ser det bestemt ud.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder af skønne vibeæg ;-)

  SvarSlet
 5. Svar
  1. Ja virkelig....og naturen er forunderlig med dens mønstre ;0)

   Slet
 6. Helt enig de er lækre :-)
  God weekend
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Sødeste Dorthe, det er da de mest bedårende billeder du viser. Jeg er helt pjattet med vibeæg, og de ser jo fuldstændig eventyrlige ud gennem din linse :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du skønne.....det er lige nu de pipler frem og springer ud dag for dag ;0)

   Slet
 8. Der kan man kun blive glad af... :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...