Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 5. april 2014

De skønne blodurt


....pipler nu op af jorden. Her er det en klynge af de enkelte blodurt der strækker sig mod solen - stadig med et beskyttende blad smukt svøbt om stilken. De er 14 dage tidligere på den end sidste år.

De dobbelte er ikke helt så langt fremme endnu - men dog godt på vej. Et par dage med sol og de smukke blomster vil åbenbare sig......jeg må dog nok bare erkende at det ikke bliver i dag da der  netop nu er begyndt at regne lige så stille her.6 kommentarer:

 1. Det bliver et fint tæppe, først af blomster og senere af blade. Dejligt med lidt regnvejr i øvrigt.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt med spæde planter. Glæder mig til at se billeder af blomsterne, når de har åbnet sig;-)

  SvarSlet
 3. Kære Frøken Forår.

  Auntie Green just passing by to say "Hi". Blodurt og blodregn! Det er en blodig affære:o) Fik en blodurt forærende af en sød haveveninde for et par år siden, en dobbelt, - og det er da en helt vidunderlig plante. Nu står mine akebiaer også med løfterige fede knopper:o)

  Rigtig god weekend.

  Knus

  SvarSlet
 4. Hei og takk for hilsen. Har lest mye om blodurt siden vi begynte med blogg. Visste ikke at de var så vakre! Så nå må jeg ha det i hagen.
  God helg.
  Eirin

  SvarSlet
 5. Oh, så mange. De er helt enkelt nydelige. Jeg har forsøkt flere ganger men de vil helt enkelt ikke her. I fjor fikk jeg et blad, kanskje, kanskje kommer det noe mer iår. Vakre er de :)

  SvarSlet
 6. Åhhhh..... den lille dejlighed som pibler op dér.
  jeg er en lille smule misundelig på dig og glemmer aldrig den store klump du fik for et par år siden;o) Dengang købte jeg flux en lille potte og med en pind ved til at markere hvor den stod gik det godt sidste år, MEN hvor er den nu? Jeg tror at jeg igen har rodet for meget i jorden i efteråret og pis(t) - nu er den væk. Er det ikke bare typisk?
  Knus

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...