Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 1. april 2014

...og så er det ikke engang ......


........en aprilsnar.  

Anemonerne danser så det er en lyst, akebia quinata er nu sprunget ud og vibeæggenes knopper svulmer dag for dag. 

I love it :0) 


16 kommentarer:

 1. WOW, vad mycket fint! Blommar akebian redan?! Jag måste titta på min i morgon. Vibeäggen (kungsängslilja) är på gång här också. härligt!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med vibeæggene......de står så sprøde med deres dukkede hoveder. Så sandt som det nu er april Katarina, så er akebiaen sprunget ud med de aller første blomster. VIDUNDERLIGT :0)

   Slet
 2. Flotte billeder. Jeg har også en Akebia quinata, men den har ikke samme intense farve som din.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak....jeg vil tro der er flere farvenuancer - og måske også afhængigt af hvilket lys der bliver taget billeder i ;0) Jeg har den hvide også og venter i år på de aller første blomster i den :0)

   Slet
 3. Det er vidunderligt og forunderligt at følge den daglige vækst, og blomsternes udspring. Jeg elsker denne årstid, og den nydes i fulde drag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja hvert sekund stor nydes også her. I dag er jeg dog taknemlig over at solen vendte tilbage ;0)

   Slet
 4. Fantastisk at din akebia blomstrer - måske din mur giver den en rigtig god varme, men er det ikke tidligt? Min er slet ikke så langt og jeg synes ikke, at jeg overhovedet kan finde noget som skulle ligne fremtidige knopper/blomster på mine to planter.
  Det ser dejligt ud med alle de forskellige forårsblomster du har i haven. Og nu er vi allerede i 2. forårsmåned - skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja skønt med skønt på :0) Jeg tror bestem at muren hjælper den godt på vej Susanne men den vender næsten stik vest så det er nærmest kun aften solen den har haft glæden af indtil videre - jeg syntes godt nok også det er tidligt..... den hvide jeg har plantet op ad brusekabinen i den anden ende af haven har også fået blade og blomster anlæggene vokser så jeg nu kan se at det bliver hvide blomster.....så mon ikke også bare de har haft det godt i det milde forår ;0) Jeg krydser fingre for at din også kommer i år når nu det bare bliver lidt varmere ;0)

   Slet
 5. Det var dog helt utroligt du allerede har blomster i din akabia, men jeg synes nu godt nok også dine vibeæg er langt fremme.
  Dejligt med de dansende anemoner og det lys du har fanget den gule i er da helt fantastisk.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.....jeg er helt vild med de svovlgule og forsøger at få dem til at sprede sig.....det sker dog ikke lige frem med lynets hast :0)

   Ja jeg syntes også det er tidligt Anita........tror godt jeg kan skrive under på at det er rekord for begge planter her i haven. Faktisk kan jeg så småt begynde at se mønsteret på de største af de nikkende hoveder....så de skal nok springe ud som påskevibeæg i år ;0)

   Slet
 6. Svar
  1. Åh ja....og velkommen bare tæer ;0)

   Slet
 7. Anemonerne er bare så fine.

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe.Smukke-Smukke blomster du viser.Glæder mig til at mine vibeæg vil blomstre..............og de gule
  anemoner er bare så dejlige.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - mon ikke vi i år får påskevibeæg....jeg tror det ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...