Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 29. marts 2014

Mon ikke.......


....det bliver idag mit anemone tæppe henne under æbletræet springer ud for alvor. Jeg tror det.....solen danser nemlig på en skyfrihimmel og varsler en smuk dag - lige noget for anemonerne.

Et par af de små skønheder har nu åbnet sig og resten står med knopper og venter på at forårs solen skal ramme dem igen.  De svovlgule anemoner står også lige på vippen  - og en enkelt har åbnet sig en smule......


.....og når vi nu er ved det svovlgule så er disse smukke krokus "Creme Beauty" på vej men nektar til bierne. Der blev ellers gjort kort proces med mine krokus i de dage hvor det blæste en halv pelikan....det var mere end de kunne klare og de fleste blev blæst omkuld. Men disse stykker der står i det hvide bed langs nordsiden af huset er nu først for alvor ved at vågne. 
10 kommentarer:

 1. Du går vist en særdeles smuk dag i møde :)
  HAr lige været ude på min runde og det blæser og er noget gråt og særdeles friskt ......Send varme og milde vinde og solskin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sender solen videre øst på.....men på betingelse af at den bliver her ;0)

   Slet
 2. Ja det er køligt endnu til morgen, mine svovlgule anemoner har jeg ikke set endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er det super skønt......trods lidt vind....sol og sol og sol ;0) Jeg er sikker på de ligger lige i overfladen og lurer....jeg har dem tre steder i haven og alle stederne er de på vej ;0)

   Slet
 3. Nydelig hvitveis. Våren her virkelig flott!

  Kos deg. Klem

  SvarSlet
 4. Dejlige anemoner. Håber at solen vil vække dine anemoner ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak ....de er vækket nu kan du tro - de danser lystigt og er klar til april ;0)

   Slet
 5. Hej Dorthe
  Hvor er de fine dine krokus "Creme Beauty" og super fint billede du har taget af dem, mine krokus fik også en ordentlig tur i stormen, og der er desværre også kun nogle få tilbage.
  Men det er altså så til gengæld dejligt, at vi kan begynde at nyde anemonerne - jeg må se at komme en tur i skoven !
  Fortsat god weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita....ja blæst er ikke lige det krokus ynder mest....så hellere sol og høj blå himmel ;0) Ja skovbunden er snart dækket smukt af dejlighederne ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...