Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 19. marts 2014

Jeg havde helt glemt.....


....denne skønhed af en løgplante og blev derfor overrasket over at se at den nu står i blomst henne i min lille plet af en "skovhave".

Sidste forår i april mens sneen stadig havde alt magt i haven købte jeg en lille potte med disse smukke Porcelænshyacinter/ Puschkinia scilloides og plantede dem sammen med hornvioler i en krukke.

Her stod de for en stund og illuderede at foråret var på trapperne - da frosten gik af jorden blev skønhederne plantet ud og sikke en skøn overraskelse at se dem står derude nu - klar til at springe helt ud i den næste solstråle.

11 kommentarer:

 1. Hvor er de yndige. Dem vil jeg se efter. De mangler i min have.
  Dejlige billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du vil Anne......jeg krydser fingre for at du finder nogen ellers må vi håbe at de med tiden breder sig og danner mange sideløg så jeg kan dele lidt ud :0)

   Slet
 2. Lykkeligt gensyn - så kønne de er :) Endnu engang priser vi os lykkelige for at vejret ikke er ligesom marts sidste år.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja ....det ville slet ikke være til at bære vel !!! I år er det lige diametralt modsat Ulla.........alt skyder sådan en fart at det ikke er til at følge med ;0)

   Slet
 3. De er bare rigtig fine, sikke en glæde du har af dem!

  SvarSlet
 4. Jeg fandt også nogen i et bed, dejlig overraskelse.

  SvarSlet
 5. Smuk delikat bebuder af forår og ingen frost i sigte, det skal nok blive et skøn sæson.

  SvarSlet
 6. Jeg er også så glad for de små sartblå porcelænshyacinter! Smukke og de breder sig stille og roligt.

  SvarSlet
 7. De er rigtig smukke og meget villige til at brede sig. Der er sådan en lethed over dem.

  SvarSlet
 8. Jeg gjorde det samme som dig, så jeg har også et par stykker som viser sine sarte farver frem. Hvor så de også fantastisk smukke ud med primula og Stedmoder

  SvarSlet
 9. For en skjønn overraskelse :) Dukker stadig opp små overraskelser her i hagen også. Fort gjort å glemme hvor forskjellige løk settes ned. Ordentlig søt er den :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...