Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 12. marts 2014

Med eller uden frost!!!


I går hyggede jeg mig med at pynte lidt op i fuglebadet med lidt afklippede påskeklokker. De vuggede blidt rundt i bassinet - i morges var det dog slut med at vugge - det satte nattefrosten en stopper for. Men heldigvis har solen mere og mere magt så nu vugger de blidt derude igen.

Smukt ser det ud med eller uden frost. 


13 kommentarer:

 1. Vad vackert både nära och på håll!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene.....og hjertelig velkommen i haven min ;0)

   Slet
 2. Smukt er det i hvert fald. Lidt bekynrende med nattefrosten, når nu bedene har fået fjernet overfrakken her i weekenden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det smukt lidt glimmer og diamanter.....men vi håber det bliver ved nattefrost og tø om dagen....så skal det nok gå......bare kulden ikke for alvor fejer ind over os fra Sibirien og sætter sig hårdt i joden....det vil vi bestemt gerne være foruden ;0)

   Slet
 3. Sikken stemning, Dorthe. Så smukt!

  /Birgitte

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Hvor ser det bare dejligt ud med se smukke hoveder af helleborus.Jeg håber da også at frosten
  holder sig på et minimum.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 5. Det ser kanon flot ud. Både med og uden frost:-)

  SvarSlet
 6. Jeps- vi lader os ikke slå ud af lidt forårs frost :)

  SvarSlet
 7. SMUKT.... Frosten giver sådan et krystalskær over blomsterne.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Fantastiske billeder, de er smukkere det juleroser og påskeklokker

  SvarSlet
 9. Det ser meget smukt ud. Det er bare så svært at tage billeder af påskeklokkerne. Man skal løfte dem op, og så får man også billeder af sin hånd. I går plukkede jeg et hoved af en af mine og satte den på en sten for at fotografere den. Derefter fik den lov til at pynte på spisebordet i en lille skål med vand. Her har det været -4c i nat. Håber det hele klarer sig alligevel.

  SvarSlet
 10. Smukke billeder - både med og uden frost :-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...