Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 25. marts 2014

Jeg har nu vovet skindet......


........og kørt mit elskede oliventræ ud af vinterhi. 

I år har den godt nok tabt mange af sine blade i forhold til sidste vinter.....så nu håber jeg at lidt sol og frisk luft kan få sat gang i genvæksten så den snart kan komme til at stå smuk og grågrøn igen ;0) 

4 kommentarer:

 1. Sidste år døde mit fire år gamle oliventræ, da jeg satte det udenfor, selvom vejret var mildt, men måske skyldtes det, at det havde stået i en opvarmet gang hele vinteren. Jeg håber, dit hurtigt får gang i væksten.

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe,
  Her i haven står vores oliven ude hele vinteren. Det klarer de overraskende godt, og har ikke tabt et eneste blad. Jeg tænker at det skyldes, at jeg hvert efterår lader dem tørre godt ud.
  Hvorom alt er krydser jeg fingre for dit præmieeksemplar!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Mon ikke det klarer den. Jeg har virkelig svært ved at se hårde frostgrader og sne for mig nu. Og, en lille smule frost har det vel egentlig bare godt af? Efter at have kastet mig over Peter Englanders middelhavshave på svensk er jeg blevet ret hooked på lidt mere middelhav i haven. Sådan et lille oliventræ kunne da godt stå på terrassen og så flytte ind i sommerhuset om vinteren :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 4. Jeg har 3 oliventræer - de har stået i mit drivhus hele vinteren indpakket i bobleplast. De 2 står nu uden for drivhuset, og den ene tæt på husmuren. Alle er i krukker. De ser ud til at have det helt fint. - Har læst, at oliventræer godt kan tåle lidt frost.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...