Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 25. marts 2014

Ferskentræ


I vejrudsigten kunne de i dag annoncerer at årets første bøgetræer nu er sprunget ud... en uge tidligere end den tidligere rekord.

Det gælder dog ikke her i haven - så bøgeisen må vi gemme lidt endnu. Nej her "nøjes" vi med det lille ferskentræ der nu har åbnet mange af sine smukke lyserøde knopper....en fryd for øjet.

Det betyder at jeg nok snart må en tur ud med den lille pensel :0)


Tillæg : lige et glimt af dagens solnedgang :0)

24 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt med blomster i ferskentræet, pas nu på at frosten ikke ødelægger blomsterne inden du har været ude med penselen, det er en lidt farlig tid, men der er virkelig meget at nyde:o)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er simpelthen så smukke....mit ferskentræ blev plantet sidste år inde i drivhuset....så den burde være beskyttet hvis vinteren pludselig skulle komme forbi ;0)

   Slet
 2. I fredags skrev du om din Akebia så jeg lurte på om det i det hele tatt var noe poeng å ha en have uten. Og min have var uten. Jeg visste ikke engang hva en Akebia var. Etter litt leting fant jeg i dag på mitt lokale gartneri en Akebia quinata. Den blemed hjem! I morgen skal den få en plass - og så kan jeg igjen være bekjent av min have ;-) Tusen takk for denne - og mange tidligere - inspirasjoner fra din have og ditt fotoapparat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor godt Maria....det glæder mig at du fandt en. Jeg er sikker på at du bliver super glad for den når først den har fået fat hos dig også....den er simpelthen så smuk og sart at se på men alligevel så robust ;0) Tak for dine søde ord - Knus

   Slet
 3. Er da slet ikke til at stå for, hvor er de fine. Smuk solnedgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel....og så lige i min farve ;0)

   Slet
 4. Smukt ferskentræ og smuk solnedgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - det helt blev lidt lyserødt i går ;0)

   Slet
 5. Veldig flott fruktblomstring. Og nydelig solnedgang.

  Vivi

  SvarSlet
 6. Da jeg havde ferskentræ i haven - måtte jeg ofte ud med penslen, fordi de blomstrede før bierne havde vist sig. Nu er de jo allerede fremme og skal nok sørge for bestøvningen.
  Ja jeg læste godt at bøgen er sprunget ud på Fyn.....det er vist rekord tidligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt de har været fremme Bente....men her er det nogle dage siden vi har set dem sidst......så jeg vil lige hjælpe de små pollenstøv på vej. Mener der gerne skal være 10 grader og derover før bierne for alvor bevæger sig ud ;0)

   Slet
 7. Hvor er de yndige ferskenblomsterne :-)
  Tænk at de første bøg er sprunget ud i marts måned, det er da helt vildt !!
  Min lille bøgehæk som jeg plantede i efteråret er ikke i nærheden af at springe ud endnu, men det
  gør nu heller ikke noget, så længe der meldes nattefrost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utroligt tidligt Vivi....lige som så meget andet i år. Min er heller ikke tæt på overhovedet....mon ikke det bliver sidst i april :0)

   Slet
 8. Godaften Dorthe.Sikke en skønhed du viser i dag...........det er bare de yndigste blomster dit ferskentræ har.
  Og utroligt at bøgen allerede er sprunget på Fyn.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de kan noget på Fyn de træer.....her er det vist alligevel for koldt og for vindomsust til at de vil vove at smide kappen :0)

   Slet
 9. Vidunderlige blomster, Dorthe - man bliver så glad indeni:)

  Jeg fik også fotograferet solnedgangen i dag, det sker ellers meget sjældent - og nu du også - den har været speciel i dag :)

  Bøgeisen skal I helt sikkert nyde inden længe, men HVOR er det bare tidligt med alting, næsten ikke til at forstå.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den var utrolig smuk og darmatisk på samme tid.....der gik da heller ikke mere end et par timer efter før vi fik en vejrændring her :0) Vi skal helt sikker nyde den Ulla.....tiden må vis hvornår det bliver :0)

   Slet
 10. Pøj pøj med pensel-turen...Vi har også tænkt os at hjælpe vores pærer træer lidt på vej i år. Nu VIL vi bare gerne have mere end én halvmoden pærer... :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Susan......det er sådan en lille hyggelig og anderledes have aktivitet sådan at børste rundt i blomsterne ;0)

   Slet
 11. I have this kind of flower in my garden and they are really beautiful ,in fact they put away my problem in life when looking them.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes they are very beautiful......thank you for your visit :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...