Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 19. marts 2014

Hvad er marts uden.............de berusende dejlige martsvioler ???

Dem kan jeg bare slet ikke få nok af - duften er himmelsk og så er det jo belejligt at de små arbejdsomme myre er så flittige til at sprede de små frø rundt omkring i haven :0)

6 kommentarer:

 1. Ja, du har helt ret. Jeg holder også meget af de små martsvioler. Har nogle i drivhuset, og når man kommer derud og solen skinner, dufter der helt forrygende godt derude :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt sol og varme sætter fut i de duftende olier.....så drivhuset er perfekt lige nu til en lille krukke ;0)

   Slet
 2. En fantastisk lille blomst :-)

  SvarSlet
 3. Lagde på knæ i går og havde næsen helt nede i en lille tue martsvioler. Godt vi bor langt ude på landet :-) Men duften var himmelsk.

  SvarSlet
 4. Dem kan man ikke undvære i sin have!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...