Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 24. november 2012

Vitskøl kloster holder atter julemarked.................og mens jeg var der i dag, nåede jeg  lige at se månen  der på smukkeste vis  stod op over klosteret og solen der gik  ned over Limfjorden med Livø og Fur i horisonten .......et helt fantastisk blændende syn. 
 
Vejret i år var noget bedre end sidste år så denne gang nød jeg også de udendørs omgivelser med ruin og klosterhave - men lidt mere om det senere. Vitskøl var tredie stop på lørdagens juletur i  vesthimmerland - de to andre stop vil jeg viser jer de kommede dage.


Det gamle kirkerum  og de mange smukke værelser i fløjene på klosteret var atter fyldt med kunsthåndværk, brugskunst, julenisser, gran og guilander. I år fik dog jeg ikke taget ret mange billeder indendørs da der var så mange menneske at det var nærmest umuligt at komme til at knipse et par billeder uden der gik én ind foran kameraet.  Sidste år havde jeg mere held i sprøjten så hvis du har lyst at se mere så klik her.


Tag også et kig ind i Klosterhaven

10 kommentarer:

 1. Hej Frøken Solhat.
  Hvor ser det hyggeligt ud... dét kendte jeg ikke det marked. Måske næste år?
  Jeg har besøg min mors marked idag... på Søndermølle ved Viborg, og i morgen går turen til Lemvig.
  Sikke en flot måne.. og sikke en flot dag.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt rigtig hyggeligt Susan - jeg når desværre ikke Søndermølle denne gang - men jeg håber udstillingen bliver en succes så den gentages næste år :0)Jeg var også omkring Sparregård (tak for tippet) det ligger jo ikke længere end små 12-15 km Vitskøl så næste år kan du slå de to sammen :0)

   Rigtig god tur til Lemvig

   Slet
 2. Hvor er det nogen smukke billeder..:-)
  jeg glæder mig til vi skal på julemarked på 2 slotte her oppe i nordjylland..:-)

  Fortsat god weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth.........der er noget særligt over markeder i de storslåede omgivelser :0)

   Slet
 3. Vi har ingen sol set i dag og derfor heller ingen solnedgang, men din er til gengæld flot, så må vi nyde den i stedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nød solen i fuldedrag og tog på tur i det solbeskinede himmeland - dejligt med lys - i dag er det desværre lige omvendt....gråt vådt og trist ;0)

   Slet
 4. Koster det noget at komme ind?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.....ja det kostede 40 kroner - hvis jeg husker rigtig - men så er der også adgang til klosterhaven selv om der måske ikke er helt så flot havevejr i dag ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...