Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 26. november 2012

Kri-Stense.......


 


........en livsstilsbutik der virkelig forstår at julehygge.
 
Første stop på lørdagens juletur var denne butik i en helt fantastisk smuk villa i Aars. Her var der virkelig potentiale for at gå shop-amok i de små hyggelige lokaler fyldt med atmosfære, lækre gamle møbler, julestads, smykker, brugskunst og meget meget mere.
 
Udenfor i den hyggelige lille gårdhave var der pyntet hyggeligt op med alverdens fristelser - alt hvad et grønt julehjerte kan begære.....bemærk det smukke brændeskjul bagest på det sidste billede - det er da fantastisk.
 
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi Kri-Stense og jeg kan kun anbefale at I kigger ind - hvis lejligheden skulle byde.


14 kommentarer:

 1. Kære Dorthe,
  Dejligt sted du har fundet. Skønt at se hvordan de mere rustikke ting har vundet indpas. Tænk sig at eje sådan en butik - så kan pynte-genet da for alvor få lov til at køre på frihjul!
  Dbh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hek Mathias Emil og velkommen i mit haverum. Ja pyntegenet har bestemt fået lov at boltre sig i denne skønne butuik ;0)

   Slet
 2. Hej Dorthe. Det ser rigtig hyggeligt ud. Sådanne nogle steder er et godt besøg værd. Det vil jeg huske, hvis jeg skulle komme forbi de kanter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Birgitte - det er med at skrive sig de gode steder bag øret - og jeg kan kun anbefale et kig ind hvis du kommer forbi engang :0)

   Slet
 3. Der har jeg også været på juletur til i år. Det er en superskøn butik og fantastisk lille have der oser af stemning. Da jeg var der havde Mette åben juleinspiration i sin private bolig over butikken, og det var virkelig en dejlig oplevelse at se alle de fine detaljer, uden at det på nogen måde var overfyldt.
  Hilsen Anette fra "Fru Pedersens have"

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt en fantastisk butik Anette og ikke sidste gang jeg smutter forbi. Lyder super hyggeligt med sådan en gang intim juleinspiration.....og inspiration er der sørme meget af hos hende :0)

   Slet
 4. Sådan et brændeskur har jeg kun set én gang før, det er ret specielt, men ret fint at de har givet plads til krukker o.l. det løfter stemningen:)
  Det ser ud som en meget hyggelig butik med mange dejlige sager. Købte du mon noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes nemlig også detaljen med krukkerne er helt fantastisk god Lisbeth og så kan jeg godt lide hældningen - men tror ikke jeg kan finde pladsen til sådan en.......men måske i en mindre udgave ;0)

   ......jo, jo der smuttede sørme da lidt i kurven....fristelserne blev for store ;0)

   Slet
 5. Uh, her kunne jeg også godt go shop amok. Skøn butik. Det er nok meget godt, at den ligger så langt væk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMNILER*.....det kan i hvert fald være en fordel at lade dan-kortet blive hjemme når man tage sådan et sted hen ;0)

   Slet
 6. Jeg har lagt billet ind på den skønne bænk. Jeg har spurgt gemalen, om ikke de var et dejligt stykke vinterarbejde! Hmmm var svaret, så må vi se om der sker noget på den konto. Det er en herligt butik .... lidt langt fra mig ..... men dejligt med inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da bestemt et oplagt emne til lidt vinter sysler i værkstedet for gemalen Bente...... ;0)

   Slet
 7. Gode billeder.
  Hvor ser det spændende ud. Der kunne man da hvis godt blive fristet til at købe et eller andet.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....uha ja fristelserne var store ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...