Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 23. november 2012

God morgen......


.............himlen har et helt  særligt magisk skær på denne årstid når solen stå op - og så var den endda smukkere endnu end billedet viser - jeg er sikker på det varsler en rigtig god week-end  :0)
 

10 kommentarer:

 1. Godmorgen! Ja, det er smukt! Og jeg håber du har ret i at det betyder en god weekend. Hav en god dag og en god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Smukke billeder. Himlen er meget smuk, det tænkte jeg også da jeg slog øjnene op. Jeg har udsigt til solopgangen fra min seng efter det store asketræ blev fældet og selvom jeg er meget nærsynet kan jeg se farverne og tagenes silhuetter, det er en god begyndelse på en fridag;)
  Rigtig god weekend, Dorthe.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt! Dejlige billeder af en glødende morgenhimmel.
  Hav en god dag :)
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 4. Godformiddag :-) skøne skønne billeder af din morgenstund :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Ja, solen skiner även här idag! man blir så glad åt dess milda strålar...

  Kram

  SvarSlet
 6. Jeg fik også taget billeder af solopgangen, den var smuk i dag også hos dig.

  SvarSlet
 7. For en vakker himmel og en flott måte og starte en ny dag på!

  Ønsker deg en fin fredagkveld! Klem

  SvarSlet
 8. Du har fanget himlen flot, Dorthe. Det første Emil sagde da han kom ned med dynen om kroppen var, at jeg skulle se solen. :))
  Jeg er sikker på, at du har ret i at det betyder smukke weekend dage.
  Knus
  Ulla

  SvarSlet
 9. Håber varslet holdt. Her var solen ihvertfald ikke og et eller andet sted må den jo have gemt sig.......Fra nu af og nogle måneder frem bliver hver en lillebitte solstråle nydt i fulde drag!

  Rigtig god weekend, Dorthe.
  /Birgitte

  SvarSlet
 10. ....ja himlen var smuk - og i dag lørdag blev fantastisk solrig og smuk....... men man skal være hurtig for at fange himlen lige når den gløder allermest og det er ikke altid let mellem havregrødskogning, pakning af tasker og fletning af hår ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...