Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 29. november 2012

Månetur

Den fulde måne og Jupiter kl. ca. 7.20

Inden arbejdet kaldte i morges/formiddags nåede jeg lige at fange fuldmånen på sin vej ned - smukt flankeret af den lysklare planet Jupiter. Smukt makkerpar......og en gratis glæde der bare måtte gribes når nu endelig himlen var nogenlunde skyfri.

I morgen går den næste fulde måne atter ned....dog næsten tre kvarter senere end i dag....hvis du har tid og lyst ;0)

Se her månens op og nedgangstider.

 
Den fulde måne og Jupiter kl. ca. 7.40

Den fulde måne i solopgang taget fra Bruddal høje.......ca. 8.20
 
De sidste billeder er tager ca. 8.20 med Bruddal høje som kulisse....det er nu så lyst at lyset fra Jupiter helt er forsvundet.....men synet blev ikke mindre smukt af den grund.

 

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. ...det var så lidt Dorthe - tak fordi du tog dig tid til at tage med ;0)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak - har jo noget med månen så jeg måtte vise dem frem ;0)

   Slet
 3. Smukt, tak for billeder, her regnede det, så jeg kunne ingen måne se. Men jeg så silkehaler i eftermiddag :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. ......sjovt med det vejr altså - vi havde de smukkeste solskinsvejr vi længe har set.

   Silkehaler har jeg spm sagt ikke set siden jeg boede i Viborg for ca. 14 år siden - en fantastisk smuk fugl så jeg er lidt misundelig nu ;0)

   Slet
 4. Hej Dorthe. Det var nogle flotte måneskinsbilleder og sjovt at se Jupiter. Her sneede det i morges, så vores udsigt var ikke lige så fin som din. Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte...jeg kan som sagt ikke lade være med at jage månen hvis jeg har tid og himlen er skyfri. Sne har vi ikke set noget til overhovedet.....mnen det smukkeste solskin ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...