Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 20. november 2012

Olivenhøst........


........nahhhh - måske ikke ligefrem. Men små enkle oliven sidder der dog  på oliventræet. Træet står stadig - som der var nogle der forudsagde for noget tid siden - og pynter ude under den overdækkede terasse. Når solens stråler, på denne årstid knebbent når rundt om huset i min nordvendte have og kaster lidt glød på træet ser det helt fantastik ud  - også i november.
 


18 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud med et oliventræ - det skaber sydlandske tanker :-)
  Skøn ny header du har lavet. Han er vist en klog mand ham Alfred Austin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....mmmmm ja og sydlandske tanker varmer så gevaldigt på denne årstid. Tak - jeg er glad for at du kan lide den - lidt nyt skal der til ind i mellem.....Austin har i hvertfald fanget det der må siges at være essensen ;0)

   Slet
 2. Tænk at have et oliventræ med oliven, og så her i Danmark i november :-) Jeg nyder dine smukke billeder fra din dejlige have, og jeg gad da godt kunne leve efter Aldred Austins ord, men jeg gider ikke havearbejde ;-) jeg er dog glad for at du gider og at du gider dele din glæde med os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du nyder bare løs Lene......moden bliver de dog vist ikke de små oliven....men det gør ikke noget da de desværre ikke falder i min smag :0)

   Slet
 3. Hej Dorthe.Smukt oliventræ.Er du ikke bange for at frosten skal gøre skade på den?Har selv kun et lille træ,som står i udestuen.
  God dag til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo - det er jeg Jette - men så længe det er så mildt som nu så for den lov at blive ude i lyset. Senere må jeg prøve mig frem med at overvintre den enten i udestuen eller værkstedet hvis det bliver nødvendigt ;0)

   Slet
 4. Det er altså smukt sådan et oliventræ... :o)

  SvarSlet
 5. Du er da priviligeret, at du har sådan et fantastisk træ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget meget glad for det Marie.....det var et røverkøb jeg gjorde i foråret ;0)

   Slet
 6. Det var da ret fantastisk med oliven på dit træ - tænk hvis du kunne høste dem (senere)... :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør somend ikke så meget Marlen hvis jeg ikke kan.....jeg er nemlig ikke vild med oliven....men måske man kunn eomvendes hvis man havde sin egen høst at bide i ;0)

   Slet
 7. Hej
  Dejlig hjemmeside du har, hvor mon du har dit fuglehus fra (sort/hvidt)? Det er rigtigt sødt.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...