Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 13. november 2012

Nu kom det frem........


..............fuglefoderbrættet - og denne gang før frosten går i jorden :0)
 
Nu mangler bare lige en smuttur til købmanden for at købe friske foderforsyninger....hampfrø og solsikkekerner er de sikre vindere her i haven. Når jeg får tid vil jeg igang med at lave nogle lækre fedtkogler til havens vintergæster.
 

19 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at fodre fugle :)

  SvarSlet
 2. Haj Dorthe.Det er vigtigt at vi tænker på fuglene i den kolde tid.
  Smukt fugle brædt du viser. Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe

  Sikke et fint og stilrent foderbræt. Meget skandinavisk.
  Jeg fodrer hele året, men har valgt frø fra, da vi på et tidspunkt har haft et rotteproblem her. Nu får de kun jordnødder i ophængningsdims samt kugler også i hængedims.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er ærgerligt når rotterne ødelægger fornøjelsen Nette.....de små lede krapyl ;0(

   Slet
 4. Kjempefin fuglemater:) Her hos oss blir vi anmodet om ikke å mate fugler pg.a rotter og mus, trist.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er tristog rigtig ærgerligt .... for det er ny så hyggeligt og meget fornøjeligt at følge fuglene på tæt hold :0)

   Slet
 5. Hvor er det et flot fuglefoderbræt du der har.
  Jeg fodrer havens fugle hele året.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak....her er det kun i vinter halvåret jeg får det gjort ;0)

   Slet
 6. ... og hvor er det fint, dit foderhus. Det er så vigtigt at fodre fuglene fra nu af (ja faktisk også lidt i sommerhalvåret) så der må købes kræs til de fjerede væsener. Vi har vores foderhuse stående ude hele året og det er virkelig en fornøjelse at følge med i fuglelivet ved dem.

  knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - det er en kæmpe fornøjelse at sidde og betragte de smukke fugle når de hygger sig i og omkring brættet :0)

   Slet
 7. Hej. Dit foderhus er rigtig fint. Ja det er så hyggeligt med småfuglene i haven og de skal jo også have det godt i denne kolde tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de skal bestemt have det godt de små :0)

   Slet
 8. Veldig fint fuglmater. Her vil nok småfuglene trives, tenker jeg!

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt....hvis bare ikke der er for mange katte i nabolaget til at ødelægge fugle hyggen :0)

   Slet
 9. Kære Dorthe

  Vi fodrer også lystigt i et hus, min søn har lavet på skolen. Det er hyggeligt, at der er lidt liv i haven - også om vinteren.

  Jeg har længe kigget på dine fine billeder og overvejer at købe en lille glasbær-busk, og vil gerne - som du - have den i en potte. Har din stået i potte sidste vinter over også? Hvor gammel er din? Jeg tænker på, om den kan stå længe i potte eller om jeg skal finde et mere permanent sted til den. Det er bare så fint at have noget i potter, man kan flytte rundt på afhængig af, hvor kønt det er...

  Mange hilsner
  Stinne

  SvarSlet
 10. Hej Stinne og velkommen til.....og de skal være så velkommen til at kigge. Det er en stor glæde med sådan et hjemmelavet foderbræt....du er vel nok heldig .

  Det er første gang jeg har købt en glasbær så jeg kan desværre ikke sige dig om den klare det....men det vil jeg tro da jeg før har haft forskellige buske i krukker og det er gået fint. Man kan jo stille dem lidt beskyttet når vinteren rigtig hugger til .....hvis den da gør det i år ;0)

  SvarSlet
 11. Ja ved du hvad, det må jeg prøve. Den er så fin, nu hvor meget andet er visnet ned. Jeg samler mine krukker sammen langs hus og ved carporten, og det meste plejer at komme igen. Jeg har blot læst, at glasbær skulle være lidt sart, men heldigvis ved planterne ikke altid selv det :-). Fx har jeg en akebia quinata, der efter foreskrifterne skulle stå beskyttet. Men min får både stiv vind fra øst og vest - og vokser alligevel helt fantastisk. Så jeg må have fat i sådan en glasbær. Tak for dit svar. Og rigtig god weekend. Mange hilsner
  Stinne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...