Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 27. november 2012

Sparregård i "julemode"


En fantastisk smuk pyntet indgang bød velkommen da bilen kom ned ad allen og kørte ind på gårdspladsen og det første indtryk varslede hvad der ventede indenfor. Store flot pyntede stuer fyldt med alt hvad et julehjerte kan begære  af gammelt og nyt. Mange tændte stearinlys bidrog til hyggen og solens stråler sendte lysende stråler ind gennem vinduerne på Sparregård.
 
Efter inspiration fra Susan - der var afsted sidste week-end - valgte jeg at gøre holdt ved denne gård på min juletur i lørdags,  et valg jeg bestemt ikke fortrød. Gården ligger ikke mindre end små 15 kilometer fra Vitskøl Kloster så det var oplagt at slå et slag inden om på vej til julemarked når nu jeg alligevel  var på de kanter.
 
Da jeg kørte hjem sidst på eftermiddagen fortrød jeg bitterligt at jeg ikke købte et cedertræ da jeg simpelthen syntes de er fantastisk smukke og dekorative. De havde cedertræer både hos Kri-Stence og her på Sparregård og jeg kunne for mit indre se hvordan sådan et træ ville tage sig ud på min altan eller i udestuen.

Hmmmmm -  dette medførte selvfølgelig at jeg måtte en hurtig tur til Viborg søndag for at købe et sådant træ, og nu står den i udestuen med slukket lyskæde, for jeg tænder først på fredag,  når jeg skal i gang med at pynte og lave dekorationer - hvis jeg da kan vente ;0)15 kommentarer:

 1. Jamen, hvor ser det bare dejligt ud! Tak fordi du deler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....det var så lidt - jeg har jo selv fået inspiration fra en der gladeligt deler - og der er jo det fede ved dette medie ;0)

   Slet
 2. Jeg er godt nok også vild med det cedertræ, hvor er det smukt. Jeg havde også kørt en tur for at hente det, tror jeg dag. Hvad var prisen? Måske skal jeg spare lidt sammen først.
  Knus Lisbeth

  Flotte billeder fra Sparregård.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er smukke.

   Nu er min have jo ikke så stor - og der er ikke så meget "tag"/træer - så de træer der skal være her må gerne være af en vis størrelse fra starten af - derfor købte jeg et cedertræ på omkring 180 cm.....og de er bestemt ikke billige :0) Jeg er ked af at skrive prisen for Claus skider en sprællemand hvis han læser det - men jeg gav sekshundredeognioghalvfems *SMILER*

   Slet
  2. Huha ja det var mange penge, men det er et flot træ. Skynd dig at slette prisen, så Claus ikke bliver dårlig :)Tak for oplysningen.

   Slet
 3. Der må jeg vist lige kigge ind. Jeg kører af og til forbi, så nu er nysgerrigheden da for alvor vakt. Tak for tippet. Det er skønne billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du bestemt.....jeg tror også lige det er noget for dig ;0)

   Slet
 4. Øj,øj hvor inspirerende - der er mange lækre sager. Jeg også kan godt lide roserne på pinde, hvis man kan kalde dem det?
  Jeg har ønsket mig et Cedertræ til min lyskæde i flere år, jeg vil dog sige at den hvidgran der er på dit billede (nr. 5) også er superflot. Jeg har altid elsket hvidgran det er bare så sjældent man ser dem:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg syntes også roserne var fantastiske og smukke til borddekoration.

   Aha det er altså en hvidgran - det var jeg ikke klar over den hed - jeg var betaget af de meget grålige nåle - så smuk den var.SUK.

   Slet
 5. Oh, endnu mere skøn juleshopping-mulighed :-))

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe. Den butik oser ligefrem af jul og stemninger. Jeg kan godt forstå, at du måtte have et Cedertræ. Jeg skal love for, at du kommer rundt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kender mig jo efterhånden - og når jeg taber mit hjerte så er der ingen vej udenom - jeg bruger hellere penge på planter end på tøj ;0)

   Slet
  2. Så er vi to, jeg bruger heller ikke mange penge på tøj, ja nærmest ingen, hvad skal jeg med det, når jeg kun går i haven :)

   Slet
 7. Hvor hyggeligt Frøken Solhat.. Jeg er KUN glad for at dele de ting som jeg selv holder af, og Sparregård er bestemt én af de ting :-) Og sikke en smuk dag du havde valgt at lægge besøget - jeg kan se det smukkeste lys på dine billeder.
  Jeg kender godt det med at ønske sig et bestemt træ.... virkelig. Jeg har drømt om sådan ét med grankogler i mange mange år. Sidste år fandt vi ét som var meget tæt på drømmen.. men i år.... Det bliver SÅ fint. Træet er lige blevet leveret i dag.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...