Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 21. januar 2010

Vintergæk
Jeg længes....længes efter de små sarte men dog så livsbekræftende vintergækker....jeg ved de er derude et sted under den tykke vinterdyne, venter bare på at tøvejret skal sætte ind så de kan sende deres små spyd op gennem den vintersprukne jord........med lidt tålmodighed så ved jeg de kommer LIGE PLUDSELIG.

.....og jeg er klar....SÅ KLAR.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det underligt - lige præcis i dag tænkte jeg på, om ikke du engang ville til at skive igen. Og hvad ser jeg så i min blogroll her til aften...dig. :))
  Af hjertet velkommen tilbage, Dorthe. Jeg vil glæde mig til at følge dine ord og billeder igen. :))

  KH
  Ulla

  SvarSlet
 2. Jamen..... hej søde Ulla...det var hurtigt det blev opdaget ;0)Lysten meldte sig igen og det har kriblet lidt i et stykke tid.... så: I´m back.

  Jeg glæder mig og er glad for at netop du vil følge med herinde...det er altid så hyggeligt.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Jamen, jeg er også bare så klar ;-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...