Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 25. januar 2010

"Marens Patter" i alt sin skønhed

Lyst da jeg kørte på arbejde i morges og for første gang rigtig længe vil jeg vove den påstand at det var lyst da jeg lukkede og slukkede for at vende snuden hjemad igen.............ikke mindre end fantastisk.

"Marens Patter kl. 8.30 i morges solen på vej op i sydøst"

Et kæmpe"vitaminindskud" var det at se himlen efter en januar med stort set overskyet hele tiden.....solen er derude og hvilken himmel den kunne farvelægge med sine lave vinterstråler.

"Marens Patter kl. 17.20........solen på vej ned i sydvest"


Giv mig blot flere af disse lyse vinter skumringstimer
 i den næste tid så skal jeg ikke bede om mere.......måske lige bortset fra en sejr over rusland om et lille øjeblik.......

3 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder af Marens patter :-)

  SvarSlet
 2. Å ja man har slet ikke lyst til at være inde når solen nu endelig skinnder. Det er SÅ skønt. Fantastisk skønne billeder.

  SvarSlet
 3. Tak Losarinas Mor.....tvillingegravhøjene ligger så flot midt i landskabet og skuer ud over Hjarbækfjord. Navnet kan jeg kun gætte på hvordan er opstået ;0)

  Tak Marina.....ja naturen har vist sig fra sin absolutte smukkeste side de sidste dage...og D-vitaminerne kan vi godt bruge på denne årstid. I dag er det dog lidt sjappet

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...