Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 22. januar 2010

Istapper


Den første sne faldt i haven d. 16.december og har ligget her lige siden. Vi omfavnes af vinteren på 6. uge og det er første gang mine børn oplever at vinteren tager favntag så længe - det til trods for at den ældste blive 11 år inden længe.

 Istapperne hænger flotte og snoede ned fra mange af byens tage, incl. vores eget, hvilket måske desværre tyder på en lidt for ringe isolering af øverste etage. Aldrig har vi da haft istapper i de mængder og størrelser vi har lige i tiden men smukt er det.2 kommentarer:

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...