Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 24. januar 2010

Søndagsdoven

.......det er hvad jeg er......men status er som følger:

Efter et par dage med feber og godt med snot i trompeten og en 70 års fødselsdags surprice for min faster i går, ja så trænger ikke bare stuen men hele huset til en kærlig hånd. Syntes ikke rigtig jeg kan sætte mig op til et par timer med støvsuger, moppe og klud....... men måske en cd med BIG FAT SNAKE kan ryste dovenskaben ud af kroppen, så de visne tulipaner og tørre hyacinter kan blive smidt på mødding.

Det må komme an på en prøve.........Hvis jeg rejser mig nu er der måske lys forude ;0)


7 kommentarer:

 1. Åh, der er ikke noget at sige til at du er mat i sokkerne. Mon ikke du skulle udskyde dét med støvsugeren og moppen, og finde sofa og tæppe i stedet. ;)) Rigtig god bedring...

  SvarSlet
 2. God bedring kære du. Spar du hellere på kræfterne ;-)

  SvarSlet
 3. Tak for omsorgen ;0) Men alt vel feberen huserede torsdag/fredag.....så nu er hun frisk og frejdig igen :0)

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage - hvor er det dejligt at se dine smukke billeder med sand naturfornemmelse igen! Glæder mig til at læse med! :)

  SvarSlet
 5. Kære Frøken Solhat. Tak fordi du fandt mig så jeg kunne finde dig. Du har en meget dejlig blog begyndelse her og jeg glæder mig til at følge dig og dine have/naturtanker fremover.

  SvarSlet
 6. Tusind tak Astrid....jeg er glad for at være tilbage ;0) "Kigger ind" en af dagenen......lige nu er der en håndboldkamp der trækker ;0)

  Marina, jeg er også meget glad for at jeg fandt dig og dine skønne "fornemmelser" for naturen. Håber at se mere til dig.....du skal altid være velkommen.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...