Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 21. januar 2010

Vinterklædt have

Selv om haven står smukt vinterklædt i disse uger begynder det så småt at krible i fingrene efter at tage hul på forkultiveringen af skønne sommervækster.....men jeg holder mig i skindet lidt endnu for ikke at ende op med en masse spinkle og ranglede planter.....meeeeen det kan ikke vare længe.


2 kommentarer:

  1. Hvilket dejligt billede. Vi har dog ikke så meget sne mere, men skønt var det, da det lå rundt omkring i de smukke, smukke gråhvide toner ;-)

    SvarSlet
  2. ....det forsvinder også ganske langsomt her :0) Vores iglo er efterhånden sunket så indgangen er lidt snæver. Men skønt har det været for ungerne.

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...