Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 27. januar 2010

.....bare tæer og Cirkeline

Cirkeline huserer her i stuen  i disse dage - Maria har forelsket sig. Hendes hjertes udkårene til fastelavn er denne gang den søde, fuldstændig uimodståelige Cirkeline - og selvfølgelig ser hun meget frem til at skulle i skole i bare tæer!!!!!!

Derfor er mine absolut ikke eksisterende evner ud i håndarbejde igen sat på prøve....men takket være hende her er det hele blevet lidt lettere da hun lynhurtigt fandt et mønster der kunne bruges - tusind tusind tak Ulla.....endnu engang reddet.....fra mine egne miserable forsøg på at flicke noget sammen. Kjolen er syet så nu skal vi bare have malet sorte bomber på ved lejlighed.

Udover Crkeline står den vist på Ga-jol æske og Harry Potter i år....så jo, vi bliver klar til fastelavn...... vi skal bare lige finde en Cirkeline paryk!!!!!!!

Cirkeline er tegnet og klippes koncentreret ud så hun kan komme med i seng.

5 kommentarer:

 1. Godt du fik hjælp :-)
  Hvordan vil du klare den med de bare tær ?

  SvarSlet
 2. Hun er også fin Cirkeline og allermest når hun er hjemmelavet og bor i sin lille fine æske. Skønt at se din pige så fokuseret på opgaven.

  SvarSlet
 3. Tjaaahhh......indtil videre laver vi et kompromis der hedder lidt bare tæer og lidt
  sandaler ;0)


  Hun blev også sød hende Cirkeline.... og puttet nænsomt i æsken.

  SvarSlet
 4. Åh, jeg er sikker på at Maria bliver rigtig flot i Cirkeline kjolen...og bare tæer ikke at forglemme. ;)) Og Harry Potter og en Ga-jol æske lyder sørme også godt.

  Hvis i ikke har held med at finde en korthåret paryk, så er det her måske en idé: Hvad med at købe en langhåret sort paryk og så klippe den lidt på må og få, så Cirkeline frisuren dukker frem? Lidt lak i parykken kunne måske også hjælpe - ja, jeg ved det ikke...

  SvarSlet
 5. ...der er i hvertfald ingen tvivl om at ungerne glæder sig til fastelavn....og alt udstyret er næsten i hus. Jeg har fundet en sort Heavy rock-agtig paryk der kan bruges....den skal bare studses lidt når posten kommer med den, så skal det nok blive godt.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...