Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 29. januar 2010

Venter på frø


......mens jeg sidder og venter på posten og de bestilte frøposer fra Primafrø og herfra vil jeg nyde synet af de gamle frøposer fra Isabella Smith. Jeg købte for et par år siden ærteblomster hos hende og de kom i de skønneste poser med akvareltegninger på.....poserne lever endnu med mine egne frø, samlet fra sidste års flor af ærteblomster. Overvejede et kort øjeblik at putte denne her i indkøbskurven...

en lille lækker "Pot-Maker" men det får vente til en anden god gang.......er ellers sikker på den ville få travlt i mit lille drivhus.
God week-end til jer der ude i Vinterland.

8 kommentarer:

 1. Prøv at se her: http://herligehverdage.blogspot.com/search/label/lavbudget
  måske det var noget du ku' bruge :)

  SvarSlet
 2. Tak for inspiration Jette - det er da en mulighed og bestemt billigere end Isabella Smith..... og ganske godt fundet på ;0)

  SvarSlet
 3. Åh ja, det kribler i een , efter at komme i gang :-)

  SvarSlet
 4. Ja, nu blev jeg fristet, Dorthe og fik bestilt en masse blomsterfrø. Jeg vil rigtig gerne prøve at forspire blomster...men mon ikke vi lige skal have sneen ud af drivhuset (ja, der fløj endnu en plade af!) og så vente på lidt varmere vejr. ;))

  Rigtig god fredag aften til jer alle 5. :))

  Knus
  Ulla

  SvarSlet
 5. Det kribler helt vildt...Losarinas mor ;0)

  Det er let at lade sig friste Ulla....jo vi må hellere vente lidt endnu - planterne bliver bare for lange og ranglede, de skal have noget mere dagslys end det der kan præsteres lige nu. God week-end over hækken også :0)

  SvarSlet
 6. Sikken masse frø de lige pludseligt har hos Isabella, men det er da en god ide at tage frø ind fra andre grosister også selvom poserne ikke bliver helt lige så yndige. Jeg har endnu ikke købt frø og venter nok til midt i februar, for når de først ligger her så kan jeg næsten ikke lade dem være...

  SvarSlet
 7. Ja nu kan man snart ikke vente på foråret længere. Jeg skal også snart bestille frø, især hvis man skal have verbena bonariensis og nicotiana sylvestris, da de skal sås tidligt hvis man skal have glæde af dem.
  rigtig god søndag.

  SvarSlet
 8. Ja Mariana....det er svært at vente hvis man først har købt dem ......men det betaler sig. Desværre får Isabella ofte tit udsolgt rimlig hurtigt - så det er med at være fremme i skoene hvis man vil have de yneige poser ;0)

  Hej Annette og velkommen til.....jeg har ingen erfaring med at så Verbena selv så jeg håber det går godt.....for hvilket blomsterflor det kan blive :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...