Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 22. januar 2010

Bjergtrolde eller knytnæver....


Lige nu er det tiden at styne hvis man da skulle være så heldig at have et gammelt lindetræ, en poppel eller lign. Disse træer blev stynet sidste år og står lige nu med deres lige strittende grene mod den blå frostklare vinterhimmel.......smukt syn.

Jeg kommer uværgeligt til at associer om en kæmpe Bjergtrold med vildt utæmmet strithår der tramper rundt i byens gader efter mørkets frembrud eller en gammel knudret knytnævne der er klar til kamp......

4 kommentarer:

 1. Smukke billeder. Det med trollen, kan jeg godt se, selvom de for mig mere ligner store ovenvendte kosteskafte, heksene flyver på.

  God weekend, kære du ;-)

  SvarSlet
 2. Tak Jeannette Mariae......heksens kost kan jeg også tydeligt se for mig.

  God week-end til dig i engenes land også.

  SvarSlet
 3. Så smukt !
  I gamle dage brugt de vist grenene til dyrefoder.

  SvarSlet
 4. Tak.....det vidste jeg ikke, man kan også forstille sig at de er gode at flette med de flotte lige skud.....selv om det ikke er pil:0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...