Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 17. marts 2012

Mon ikke jeg bare skulle ..............


............. smække benene op en stund og så for alvor få kigget og læst i den skønne bog jeg var så heldig at vinde hos Anne Gine for ikke så længe siden. Endnu engang tusind tak for den flotte gave.

Jeg har dog kun haft tid til at skimme den igennem ind til videre og bare det har fået mine tænder til at løbe i vand.........for herre jemini hvor findes der mange skønne storkenæb......og små gule sedler er allerede sat ind på sider jeg ikke må glemme.

 • hvad med en "marchants Ghost" eller den danske "Hanne" eller, eller, eller........jeg er slet ikke færdig med at kigge de 550 forskellige sorter ud der er i bogen.

"Storkenæb - bogen om Geranium" er skrevet af Birgitte Husted  Bendtsen. Det er en 2. og udvidet udgave af  hendes klassiker fra 2003.

15 kommentarer:

 1. Det lyder som en god beslutning :-) Nyd det !

  SvarSlet
 2. God ide og ha' en dejlig dag - jeg har total uro efter at komme i haven igen idag selvom kroppen værker efter en lang dags knoklen i bedene:)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en super hyggelig idé :-)
  God fornøjelse!
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Jo, det synes jeg du skulle, for det lyder da bare hyggeligt :-)
  Jeg har lige haft den 'gamle' hjemme fra biblioteket et par måneder, men så kom de og sagde at de ville have den igen, øv :-D

  SvarSlet
 5. God fornøjelse Dorthe, jeg går i haven for solen skinner :o)

  SvarSlet
 6. Kære Dorthe. Rigtig god fornøjelse. Jeg har også købt den og hold op hvor er der mange smukke storkenæb - en plante jeg også er vild med. Det eneste minus ved min bog (og håber det bare er min) er, at teksten er trykt så tæt på samlingen af jeg næsten ikke kan læse højre spalte ind imod samlingen :):) men bogen er skøn, så det lever jeg med.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 7. Uha den stor højt på min ønskeseddel....sammen med alt muligt andet ;0)

  SvarSlet
 8. Det lyder hyggeligt, men også lidt "farligt"..........alle de behov for nye planter der kan opstå ved sådan læsning ;-)

  SvarSlet
 9. Håber du har fået læst igennem i den skønne bog, - så er det vel bare at få tjekket af på listen efterhånden som du får købt alle de storkenæb der frister... ;o)

  SvarSlet
 10. Det låter bra! Och en riktigt intressant bok, nävor är ju mycket användbara och söta!
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 11. Det høres deilig ut:) Jeg har kjøpt mange hageblader de siste dagene, jeg lader opp til fem nattevakter, eller egentlig syv. Men med god hagelitteratur og vakre vårbilder, går alt så mye lettere:)
  Geranium er en spennende slekt, mange lekkerbiskner i den:) Kos deg masse:)

  SvarSlet
 12. God morgen Dorthe. Håber det har været en inspirerende dag!

  SvarSlet
 13. Virkelig en skøn bog der kraftigt kan anbefales......men absolut KUN hvis man er klar til at lade sig friste........så tænk jer godt om inden i køber den.....;0)

  SvarSlet
 14. Gratulerer med ny flott bok :-) tenker der er mange fristelser det ikke går an å komme forbi. Lykke til med alle dine nye Geranium :-))))))

  SvarSlet
 15. Takker Kristin.........det bliver svært at vælge .....for uha hvor er der mange smukke ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...