Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 30. marts 2012

God fredag morgen.....................nu springer de også ud her i haven de kære små anemoner henne under bøgetræet. De har stået godt skjult bag en stak fliser et par uger men nu er de kommet frem igen så de kan nydes.

Der varer heller ikke længe inden de gule springer ud........de ser ud til at trives trods deres flytning hen til rionettet v. værkstedet bl.a.

Anemonerne  i skoven oppe på arbejdet har blomstret en uges tid på de solbeskinnede steder, så det er nu de skal ud og nydes.

Tør man håbe på lidt sol sådan en frifredag? Jeg krydser fingre - for jeg har lovet Maria at vi skal ud ogklippe mirabellegrene til påskeæggene......og så må der gerne komme lidt sol på næsetippen ;0)

God fredag derude.

8 kommentarer:

 1. God morgen Dorthe. Sikke fine billeder. Jeg håber, I får en rigtig fin fridag. Her i Sverige er der sprunget nogle ud, som de kalder for blåsippor. De er fredet. De er i familie med anemoner men er ikke helt det samme. Jeg ved ikke, hvad de hedder på dansk og jeg har aldrig set dem i Danmark, men der er et sted her på øen, hvor de vokser vildt og spreder sig lidt for hvert år. De er så yndige.

  SvarSlet
 2. God morgen Birgitte.....blåsippor eller Hepatica nobilis er den der hedder blå anemone i Danmark.......har lige googlet den og fundet at den også vokser i Danmark....bla. i Rebild skov.

  Jeg er aldrig stødt på dem i naturen, men det må være et fantastisk syn :0) Nyd resten af ferien hinsidan :0)

  SvarSlet
 3. Godmorgen Dorthe. Sikken skønne billeder. Mine er kun så småt i gang, men de står også i skygge :)

  Rigtig god fredag og fridag til dig. Vi krydser fingre for vejret. Indtil nu lover de nogenlunde vejr.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Godmorgen! Godmorgen!
  Håber I får en forrygende fridag med mirabellegrensplukning og råhygge med eller uden sol :o)

  SvarSlet
 5. Hej:0)

  Håber da også at solen skinner hos jer i dag, men vinden er næsten det værste. Det blæser i hvert fald en halv pelikan her i det Nordvestjyske :O.
  Anemoner er et skøn syn. Husker da jeg var barn, at skoven ved Bjerringbro var helt dækket af anemoner. Har nok plukket min portion :0)

  God dag til dig ;o)

  SvarSlet
 6. Men så härligt att vitsipporna har slagit ut hos dig.. här har jag inte sett dem utslagna än men de har börjat titta upp så smått ur jorden.. härliga tider! Ha en fin helg.. Moa

  SvarSlet
 7. Hej igen.. har visst varit inloggad med min jobbblogg för mina elever.. den kommentaren ovan.. Moa

  SvarSlet
 8. tak alle i skønne morgenfruer :0) Er sikker på dagen bliver god........nu ligger der gåseæg klar til farvning og solen skinner ;0)

  -----

  Marlene.......der er masser af skøn skov og å ved Bjerringbro ;0)

  -----

  Moa sådan kan det gå.....men velkommen alligevel x to ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...