Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 26. marts 2012

Dagen derpå........

......kroppen værker lidt endnu - dog  ikke så meget som forventet efter week-endens stabadser - det kommer nok i morgen. Solen var længe om at brænde igennem i dag og vi skulle hen efter 13 før den for alvor fik hul og vinden var i dag også lidt mere normal for årstiden - kølig men dog acceptabel.

Opbygningen af udestuen har nu taget sin begyndelse og tømmeren har været forbi for at støbe idag......og hvor er det altså skønt at komme hjem fra arbejde for at se andre arbejde - det kan anbefales ;0)

Minigraveren er kørt ud af haven og der er kørt sand på, så fliserne kan komme på plads.  Håndværkerne blev enige med hinanden om at vente med at lægge fliserne indtil at der var gravet og støbt - og det er der så nu - så mon ikke der snart sker noget i den henseende.

Græsplænen skal selvfølgelig jævnes helt, rives og eftersåes før jeg vil klappe helt i hænderne af glæde......men det nærmere sig da dagen, hvor kaos igen bliver til orden :0)

19 kommentarer:

 1. Når først opbygningen er igang, går det fremad... også rent mentalt!! Kan sandelig godt forstå du nyder at andre laver arbejdet ;o) Glæder mig til næste afsnit af byg-en-udestue-med-tilhørende-terrasse!

  SvarSlet
 2. Wow, det kommer att bli superfint! Så kul att möta våren med ett nytt projekt! :) Kram Hanna

  SvarSlet
 3. Det er så spændende - jeg glæder mig meget til at følge dit projekt.
  Jeg har altid været syg med udestuer.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 4. Spennende hageprosjekt dere holder på med! Gleder meg til å følge med.

  Pass på kroppen, du skal jo grave og holde på i hagen hele sommeren gjennom!

  SvarSlet
 5. Ih hvor spændende. Glæder mig også til at se det videre forløb.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Haløjsa, hvor det skrider fremad. Hvor er det dejligt for dig :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 7. Dejligt der sker noget nu og at det går hurtigt, så du kan få lavet dit bed igen.
  Du bruger også tricket med at sætte billeder på i starten af indlægget, det gør jeg også, jeg har nok lært det af dig :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Det er dejligt for dig, at det nu er kommet så langt.
  Glæder mig også til at følge projektet.

  SvarSlet
 9. Vilka helt underbara bilder de översta!!!! Så vackert med fjärilen i blommorna.

  Men oj vad ni bygger. En altan på gång ser jag. Ser toppen ut!!!

  Kram
  Charlotte

  SvarSlet
 10. Skal lige love for at der er gang i de store haveprojekter rundt omkring i Blogland. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det spændende ud glæder mig til at se udestuen når den er færdig.
  Blomster med dyr i ;D hvor er de gode.

  KH Margrethe.

  SvarSlet
 12. Det ser spændende ud. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til det står færdigt.
  Den øverste blomst i indlægget - hvad er det for en?
  VH Nina

  SvarSlet
 13. Hold da op, det går stærkt. Jeg måtte lige checke tilbage, for jeg mente da nok at I lige havde hevet jeres gamle øjenbæ ned :-) Hvor bliver det spændende.
  Og sikke insekterne hygger sig i dine blomster. Der er også en svirren hér, og stakkels Frostie har glemt over vinteren at man ikke behøver at jage ethvert insekt rundt i haven :-D

  SvarSlet
 14. Ja der ikke ikke noget så skønt som at se andre arbejde :D

  Uha hvor jeg er spændt på at følge jeres projekt :P

  God dag til dig :0)

  SvarSlet
 15. Ih hvor bliver det spændende.
  Det at se andre arbejde, er et sjælden syn her, med mindre man kigger på sig selv :-)

  SvarSlet
 16. ak..ja... det skal være skidt før det blir' godt :)
  og takker for din kommentar på min blog ;)

  SvarSlet
 17. Jeg er helt sikker på at det bliver flot!
  Vi er lidt nogle gør-det-selv-tosser (mest min mand) så vi har ikke haft håndværkere på så ofte. Det kunne nu ellers være rart engang imellem.

  SvarSlet
 18. Dejligt at du allerede har sommerfugle i din have.

  Det nederste billede kunne være taget i min have. Jeg har haft 'sandkasse' terrasse siden september... Håber det går hurtigere fremad hos jer :-)

  SvarSlet
 19. Uha ja det er bare så godt......og vejret er jo også perfekf for håndværkerne og haven........de ælter ikke rundt i regn og søle men en forholdsvis tør og modstandsdygtig græsplæne.

  Lisbeth.......:0) ved ikke hvor meget trick der er i det.....sådan har jeg bare altid gjort.....det er en god velkomst at blive mødt af billeder frem for tekst ;0)

  -----

  Nina.......den øvereste er en ranunkel jeg har købt og plantet i i en potte - og det bifalder insekterne.......ranunkel er så smukke med deres mange kronblade.

  -----

  Karina....normalt er vi også til "gør det selv".......men denne gang flotter vi os og betaler os fra det - mest fordi det kniber med handymandens tid og ryg ;0)Dog har vi selv tegnet og fortalt :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...