Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 23. marts 2012

Haven havde forvandlet sig......

..........da jeg kom hjem fra arbejde i går.

Nogen steder til det bedre, da solen blev påskyndet, med flere udsprungne blomster til følge og andre steder til det "være" - med en påbegyndt udgravning af kloakrør. Desværre er der endnu ikke dukket en kiste guld op fra dybet..........det ville ellers være skønt  med en lille blinkende overraskelse :0)

Nu vil jeg så være spændt på at komme hjem i eftermiddag - for mon så ikke jeg er heldig at hullet er dækket til igen. Men inden da, har jeg lige en time hvor jeg vil ud og nusse lidt i drivhuset.......for vand kan jeg jo ikke bruge lige i øjeblikket - så det er da en lovlig undskyldning for ikke at bruge formiddagen på at gøre rent ;0)

God blomstrende fredag til jer alle........

6 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Ja sikken et rod, men det skal være galt, før det kan blive godt, siges der. Så snart bliver det godt hos dig igen, og du kan nyde det i dit drivhus, fordi du heldigvis ikke kan gøre rent :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja, der skete virkelig noget i haverne i det dejlige vejr i går. Jeg lagde mærke til, at humlebierne er kommet frem :O) Det ser ud som om, du er ved at få lavet et drivhus eller en udestue - spændende!

  Klem og ha' en god weekend :O)

  SvarSlet
 3. Billed nr 1 kanon flot.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 4. Gode billeder.
  Håber for dig at hullet er dækket til igen.
  Ja der sker noget i haven for hver dag.
  Det er med at nyde det godt vejr medens vi har det. Støvet løber ingen vegne.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 5. Ja, kanske inte är så skoj med uppgrävd trädgård, men det blir bra när det är klart. Härliga Krokusar som blommar hos dig.//Helen

  SvarSlet
 6. Det er ikke just lykken ......men noget skulle gøres så måske lykken vender tilbage :0)

  Udestuen er ved at blive revet ned.....så ja det skal være skidt før det bliver godt - og godt det bliver det når den nye er klar :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...