Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 6. juli 2011

Taken by surprise................jo, jo............længe har Maria ventet på at vejret skulle bliver godt igen, så vi en dejlig sommeraften kunne tænde grillen, ælte en god gang pizzadej og hver især kreere vores egen pizza på terrassen.

Eftermiddagen blev pludselig dejlig med sol, blå himmel og varmegrader der sneg sig op over de tyve ind imellem, så beslutningen blev taget og dejen æltet :0)

...............men så pludselig, lige som kullene var helt perfekte og bagestenen varm åbnede himlens sluser sig og kaskader af vand blev kastet ud over haven. Hurtigt blev grillen rykket ind under halvtaget, hynder og service røg i en fart den samme vej og vi måtte alle krybe i ly for regnen - selv om drengene dog syntes det var forfriskende at tage en løbetur rundt i haven og få et brusebad :0)

........temperaturen holdt både inde i grillen og under halvtaget, så det blev, på trods af regn, en hyggelig aften med pizza på terrassen.....lige som Maria havde ønsket.
Da vi var færdige med at spise brød solen atter frem og den mest fantastiske lune og vindstille sammeraften bød sig til........så er det altså svært at bryde op og komme ind i seng :0)

12 kommentarer:

 1. Hvor ser det altså hyggeligt ud, Dorthe. Godt at regnen ikke helt spolerede jeres aften.

  Jeg giver dig ret i at det ikke er til at komme i seng om aftenen, - man får alt for lidt nattesøvn i denne tid. Godt at ferietiden nærmere sig...

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud. Skønt at det er varmt, og man kan være ude under halvtaget selv om det regner ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud, på trods af regn. Der er nu også et eller andet særligt ved at krybe i ly og ikke lade sig stoppe af en byge. Lækre pizzaer, man bliver jo helt lækkersulten.
  Ha en god dag :-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Mums, grillede pizzaer.. der er vist noget, jeg er gået glip af! Det må prøves. Godt I kunne krybe i ly for regnen.

  SvarSlet
 5. En smule regne skal ikke afholde en fra af nyde god mad i haven. Det ser lækkert ud. Jeg kan se at du også har en dreng der har været på fodboldskole...

  SvarSlet
 6. Det ser super lækkert ud - med pizza på grillen. Det har vi aldrig prøvet.. Er det en alm. flise du bruger som bagesten? Det er ikke helt til at se på billedet

  SvarSlet
 7. Man skal ikke lade sig slå ud af en smule regn, når selskabet er godt og pizzastenen varm ;-).

  Skønt indlæg fra Den Gamle By. Den har længe stået på ønskesedlen, men ligger jo desværre ikke lige om hjørnet.

  Bedste sommerhilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 8. Det ser da super hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 9. ....tak til jer alle - det var super hyggeligt og smagte lækkert :0) Det er skønt når både vejret og også tiden er til lidt ekstra hygge ind i mellem hverdagens travlhed :0)

  ------

  Velkommen i min ille have Skt. Helena :0)

  Stenen er en af de fliser der i tidernes morgen blev til overs da vi lagde nyt badeværelses gulv :0) Vi har engang haft en af de rigtige pizza sten man kan købe i handlen......men den holdt kun én gang så sprang den til vores store fortrydelse på grillen......måske var den købt for billigt ellers var det bare noget bras :0)

  Badeværelsesflisen har til gengæld holdt i flere sæsoner nu :0)

  -----
  Gitte....Ja mine drenge er begge bidt af en gal fodbold så fodboldskolen i sommerferien er et MUST :0)

  SvarSlet
 10. Hvor er det hyggeligt med hjemmelavede pizzaer i regnvejret - det ser ud til at ungerne nyder ferien:)

  SvarSlet
 11. Tak for din velkomst - og dit svar :) Vi må igang med pizzabagningen herhjemme med en gammel flise.
  Du er velkomme til at følge min blog på http://skthelena.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. Sikke skønne billeder :-)))

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...