Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 8. juli 2011

Minuet.......

Pludselig og uden nogen forventninger i den retning opdagede jeg i går, at min clematis Viticella "Minuet" er begyndt at blomstre.........forbavselsen var stor, især fordi jeg plantede denne smukke clematis i  2005 og den kun har blomstret én gang siden......

Viticellaerne er ellers lette og fordringsfri at have med at gøre.....så lige hvad der har stukket Minuet vides ikke.

I kan forstå glæden var stor - og endnu engang må jeg bare konstatere at det langt fra er alt man selv er herre over i have regionerne :0)
Pssssst: Minuet står sammen med de i sidste indlæg  omtalte klematis ved espaliet ved garagen.........så når den også vil deltage i blomstringen, blomstre espaliet fra april og til langt hen på efteråret.......og det er ikke så ringe endda :0)


Rigtig god week-end til jer alle ude omkring i sommerlandet.....

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Sikke en dejlig overraskelse :-)
  Lad os håbe, den fra nu af bliver fast deltager på det blomstrende hold.
  God weekend!

  SvarSlet
 2. I lige måde :)

  Sikke en dejlig overraskelse. Den er sød.

  SvarSlet
 3. Det er en fin clematis. Dejligt at man kan blive positivt overrasket på denne måde.

  God weekend..

  SvarSlet
 4. Den er sød, den lille Minuet. Jeg plantede en Viticella sidste år - en hvid én af slagsen. Den har ikke blomstret endnu. Den gror som bare pokker, men ikke en eneste ansats til en blomst. Ved du om de bare er langsomme?

  SvarSlet
 5. Vilka fina klematisar du har! Men alla klematisar är inte lättodlade tycker jag, mina drabbas ofta av vissnesjuka, jättetråkigt!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 6. Det var en fin klematis. Jag har äntligen fått fart på mina.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 7. Signe, Ulla og Gitte :0)
  Ja det er skønt med disse overraskelser - godt at ærgelse kan vendes til glæde :0)

  -----

  Lene....mine erfaringer med Viticellaerne er normaltvis gode.......de plejer at vokse hurtigt til og blomstre samme år som de bliver sat.......men nok ikke en regel uden untagelse.....det viste minuet jo også. Ellers er de livskraftige og længeblomstrende normaltvis :0)

  -----

  Katarina.....så er der god grund til at købe viticella arterne.....de rammes nemlig IKKE af visnesyge lige som mange af de storblomstrende i beskæringsgruppe 2 gør det - og ærgelsen er stor når de pludselig visner :0(

  -----

  Tak Annika......ja de er skønne :0)

  SvarSlet
 8. Den er godt nok også ualmindelig smuk!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...