Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 2. juli 2011

Langt om længe..................

"Allium multibulbosum"

........havde næste opgivet at se noget til min hvide prydløg jeg satte i efteråret........men nu har jeg erfaret at de først blomster i juni/juli.......og hos mig blev det juli.

Skønt at de kan lyse lidt op på en ellers trist og regnfuld lørdag hvor sofaen og hygge under tæppet fylder en hel del. Hovedet har krævet magnyler så flere gøremål er udsat for en stund.

12 kommentarer:

 1. God bedring..... En dag på sofaen kan godt nogen gange være løsningen. Men sikke flot billede... Glæder mig også til efteråret hvor jeg også skal have sat nogle løg.
  Knus Susan

  SvarSlet
 2. De er så skønne de hvide allium - dem kan man kun ønske sig flere af, så jeg tror jeg skal på jagt efter flere i efteråret :-)
  En besøgende på tre år syntes også, at de 10 stk. jeg havde i haven var skønne, så de blev plukket alle sammen! Nu står de så og pynter på mit spisebord istedet :-)
  Øv med hovedet - håber snart du er frisk igen :-)

  SvarSlet
 3. Skønt billede :)
  Og god bedring..Og god weekend trods alt..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 4. Kære Dorthe
  Du laver altså de smukkeste indlæg, skønt skønt må sådan en grå dag! God bedring til dig herfra fyns land. Knus fra Fru Krull

  SvarSlet
 5. Snygg, jag ha skrivit upp den på min "vill ha"-lista!
  Krya på dig!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 6. De er så smukke, mine er næsten visnet ned. Så du er lidt senere med visse planter. Men det kan jo være lige meget.

  SvarSlet
 7. Tak fordi du alligevel havde overskud til at lægge et smukt billede ind til os :)

  Håber du er klar til at komme ud i haven i morgen, de lover vist godt vejr.

  SvarSlet
 8. En smuk allium :-) Jeg har også nogle lilla, som først er begyndt at blomstre nu.
  Håber magnylerne har gjort deres, så du kan få gjort dit i dag ;-)

  SvarSlet
 9. Så härlig vit allium; själv har jag bara lila som redan har överblommade.

  Ha en fin början på den nya veckan!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlet
 10. Hej Solhatt!
  Tack för din kommentar. Jag tycker det är trevligt att kunna lära sig lite danska genom bloggen. Därför var jag nödd till att försöka lista ut betydelsen av "floriette". Men det var inte så enkelt. Misstänker att du menar vad vi kallar "skir", men även på detta ord gick jag bet. Menar du det som på engelska heter "etheral", det vill säga eterisk, genomskinlig? Inte för att jag tror, att jag kommer att träffa på ordet så ofta, men jag är obotligt nyfiken på språk! ;-) Vore kul att veta.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 11. Det burde forbydes med lov, at ligge syg i weekenden ;) go' bedring herfra...

  SvarSlet
 12. :o) Tak for jeres søde kommentarer.....hovedet er tilbage i normale omdrejninger igen selv om det hold hårdt :0)

  Den hvide allium skal jeg bestemt også have flere af når bestillingslisterne for efterårets løgindkøb skal sendes afsted :0)

  -----
  Ruben:0)

  Florlet er et mere poetisk udtryk for: let og fin eller let som fjer måske..........når noget er så let at det nærmest svæver af sig selv - håber det var opklarende og hjælp nok til dine bestræbelser ud i det danske sprog :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...