Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 16. juli 2011

Endnu en perle


For en uges tid siden var vi på tur  langs fjorden og kørte ud omkring Lundø hvor der ligger den mest fantastisk hyggelige lille café og butik. Vejret var godt og solen strålede ned gennem roser og lavendler i den smukke gårdhave hvor parasollerne beskyttende var slået ud over de spisende gæster.

Når man åbner døren og går ind i Savillas bliver man mødt af den mest fantastisk duft af nybagt brød og små lune retter. Savillas gaver og landkøkken har alt hvad  et "sultent hjerte" begærer af brugskunst, smykker, designer tøj i høj kvalitet og lækre småretter på menuen der kan indtages i gårdhaven eller inde omgivet af smukke udstillinger.
Når nu bilen har fundet ud af den smukke snoede vej ud til Lundø må man ikke snyde sig selv for en tur ud på den smukke Jelseodde eller et stop ved Danmarks mindste 3-stjernede campingplads Lundø-camping, der ejes af de sødeste mennesker. Her kan en lækker iskold, i bogstavligste forstand, fadøl  indtages på terrassen med den smukkeste udsigt ud over fjorden mens ungerne lystigt hopper rundt på trampolin og hoppepude inden de kommer og afkræver en is :0)

Når alle er mætte af skønne oplevelser på turen, kan tilbehør til aftensmaden handles i de mange små boder ved vejen hvor det bugner af grøntsager fra lokalområdet.

En tur der virkelig godt kan anbefales hvis man alligevel skal ud i sommerlandet.

--------------------------

Desværre lever billederne  ikke helt op til standarden på Savillas......men der var rigtig mange besøgende da vi var derude, så det var svært at tage billeder uden der kom uskyldige og uvidende statister med.........og egentlig er det vel ikke helt fair at udstille dem offentlig på bloggen uden deres vidende - derfor det lille banner på øverste billede :0)

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig tur, det må jeg huske hvis jeg kommer på de kanter:) Forsat dejlig ferie.

  SvarSlet
 2. Ja ett dilema när det är för mycke folk o man vill fota...
  Ska titta in på deras sida!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud, den må jeg huske hvis jeg engang får lokket gemalen med derover i sommerperioden :o)
  Forsat god ferie
  Annette

  SvarSlet
 4. det ser da ut som om dere har fått en nydleig liten sommertur. Og jeg har fått inspirasjon til en avstikker på den årlige Danmarkskjøreturen. God sommer til deg :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en dejlig tur,jeg kan stå ved sommerhuset og se der over,der må vi vist over op dag.

  SvarSlet
 6. Lisbeth.... det var det kan du tro :0)

  -----

  Ja Helena - det er jo ikke altid helt let at være fritidsfotograf.

  -----

  Maria velkommen i haven min - jeg kan kun anbefale et stop ved Savillas hvis du kommer forbi min skønne egn :0)

  -----

  Conny.....ja udsigten over Lovnsbredning er fantastisk ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...