Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 13. juli 2011

Echinacea Pallida
Echinacea Pallida eller Bleg Purpursolhat er en af de nye solhatte der er flyttet ind i haven denne sæson. Den er utrolig let og en smule vild, men fantastisk at se på i udspringet. Den har lige den dejlige sart rosa farve på kronbladene som jeg så godt kan lide :0)

Kronbladene er meget fine og smalle og i starten af udspringet stritter de lige op i luften, for at falde lidt ned til en fin krans omkring midten for til sidst at falde helt og hænge nedad........en smuk forvandling og et helt nyt udtryk for hver dag der går. Lidt vildt og et uspoleret smukt indslag blandt de mere velfriserede solhatte.

Denne Pallida er jeg bestemt meget glad for at jeg fandt tidligere på året da jeg var på jagt efter flere "Hope" hos Birgit Reimer, der har den skønne planteskole: Caroline Mathildestien.................og i morgen hænger kronbladende garanteret endnu mere :0)

Pssst:
Jeg skal snart et lille smut til Kbh., så hvis nogen af jer skulle ligge inde med tips og ideer til butikker m.m med lækkert accessories til haven......steder som bestemt er et besøg værd i hovedstadsområdet, så stik mig gerne et lille tip, evt et link - det kunne jo være at der blev en halv times tid til overs ;0)

Knus Dorthe

10 kommentarer:

 1. Vilka fina solhattar du har. När jag ser dina fina bilder vill jag skaffa ännu fler än de jag redan har.

  SvarSlet
 2. Søde Dorhe, jeg er total vil med Echinacea Pallida og Razzmatazz, de skal bestemt på ønskelisten. Den eneste butik jeg lige kan komme i tanke om er ( men den ligger på Amager) Boutique Van Deurs, som har nogle lækre tinge både til bolig og haven. Den ligger på Amagerbrogade 57, hvis du skulle komme på de kanter.
  Go tur
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 3. Tak Flittige Lise....og velkommen i min lille have. Solhattene er bestemt et nærmere bekendtskab værd....men pas på man bliver afhængig :0)

  -----

  Søde Annette...tusind,tusind tak....den lyder spændende, jeg skrive adressen ned så må vi se hvor vinden bærer mig hen :0)

  Jeg kan godt forstå du forelsker dig i disse to....de er bare skønne :0)

  SvarSlet
 4. Denne her er da vildt dejlig, den kunne også komme på min ønskeliste. Jeg kan ikke lige sige en butik med havetilbehør - jeg har en favorit blomsterbutik som også har ting og sager på Lyngby Hovedgade i Kgs. Lyngby, den hedder De 4 årstider og hvis du så er på de kanter, ligger Aldershvile Planteskole i nærheden og er dejlig at gå rundt i:)

  SvarSlet
 5. Pallidane er super skøn med sin sarte rosa farve, og så er den nem at så:) Anne Gine. Kender desværre ingen af den slags butikker i Kbh.

  SvarSlet
 6. Jeg har aldrig rigtig været til solhatte, men så sidste år så jeg en vidunderlig gul hos en genbo på campingpladsen, hvor vi ligger hele året i Sverige. Bang!! så var madammen her solgt;-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 7. Uha, den kunne jeg da sørme også godt forelske mig lidt i :-)

  SvarSlet
 8. Søde Lisbeth.......ja den kan man godt blive afhængig af :0)

  Tak for tippet både angående blomster butik og planteskole :0)

  -----

  Anne Gine........det lyder supert at den er let at frøså....det må vist prøves :0)

  -----

  Madam Bæk....jeg vil næsten æde min hat på at det er Sunrise du har stiftet bekendtskab med......den er helt fantastisk smuk med sin sart gule farve :0)

  -----

  Signe *SMILER*...... ja hjertet banker godt nok lidt hurtigere :0)

  SvarSlet
 9. Jeg tror sørme lige jeg kan finde et hul i rækken af solhatte og mon ikke det hul kunne trænge til lidt "vildskab"!!
  God tur til staden :o)

  SvarSlet
 10. Tak Fru Friis....det håber jeg det bliver. Vildskab er der altid plads til ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...