Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 14. juli 2011

Magisk.....


I dag svøbes haven i grå skyer og vedvarende regn, hvilket bestemt ikke er helt efter mit hoved, men i stedet for skrinlagteplaner byder den grå dag  på tid og rum til lidt bloggeri, tour de france, kortspil og vasketøjs bunker der skal flyttes for at give plads til nye bunker, der har det med at komme i en lind strøm.

At vejret skulle blive vådt i dag, fik vi et forvarsel om i aftes da haven pludselig blev badet i det mest magiske lys vi længe har set. Fronterne trak op syd fra og selv om det holdt tørvejr her i aftes, åbenbarede regnbuen sig på himlen mod syd.

I dag er der til gengæld nok ikke udsigt til regnbuer da det hele bare er gråt, i gråt, i gråt........men i grunden er det nu også hyggeligt ind i mellem - bare det får en ende igen :0)
10 kommentarer:

 1. Hej

  Ja, det var nemlig magisk.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Hvor ser der dejligt og stemningsfyldt ud i din have i det bløde lys... det er virkelig magisk :-)
  Jeg kan også blive grebet at stemningen sådan en sommeraften. Endda så meget at jeg kalder på manden og døtrene... så kommer de sukkende og slæbende på fødderne og siger ja ja. Så det er skønt at møde mennesker som dig hér i blogverdenen, som kan se den samme magi i haven :-)

  SvarSlet
 3. Jeg nyder faktisk også denne regnvejrsdag ;-). Nu er der imidlertid ryddet op i indendørs syslerne, så det passer mig fint med lidt opklaring og mindre vind, så jeg kan gå en lille haverunde og synge sammen med fuglene. De giver lige nu den fineste koncert.

  Bedste sommerhilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Va gillade DU mitt inlägg om 'Magnus'idag ;-)
  Tänkte på dig när jag gjorde det faktist :-)
  Ser några släktingar till honom på dina bilder idag!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 5. Flot, flot!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Hvor ser det smukt ud.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 7. Åh så fint du har de i haven og sikke et fantastisk lys, kan godt forstå det skulle foreviges.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 8. Et helt fantastisk lys du har fanget.
  Jeg har været på arbejde hele dagen, så regnen gjorde ikke så meget. Det klarede op her til aften, da jeg kom hjem. Dejligt :-)

  SvarSlet
 9. Ljuset är verkligen magiskt. Fantastisk fångat av dig på bild också! Det gäller att ha kameran nära till hands ;-)

  Hälsar Åsa

  SvarSlet
 10. Verkligen magiskt!!! Kram Johanna

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...